Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Bývalý bezdomovec zastavil rozjetý kočárek: Směřoval na čtyřproudou silnici!

Autor: rc - 
5. května 2023
18:30

Hrdinou se stal Ron Nessman z americké Kalifornie. Ten zrovna skončil pracovní pohovor v místní restauraci, když si všiml kočárku, který se řítil přímo na hlavní vozovku! Neváhal a rychle běžel kočárek s dítětem zastavit. To se mu naštěstí podařilo. Schylovalo se k obrovské tragédii. 

Ve správný čas na správném místě byl bezpochyby Ron Nessman. V pondělí 1. května se vypravil do restaurace Applebee´s ve městě Hesperia v americkém státu Kalifornie, kde měl pracovní pohovor. Poté, co pohovor skončil, si sedl na lavičku u nedaleké myčky, když uviděl ženu s kočárkem u auta. Ta však zničehonic zakopla a kočárek s chlapečkem uvnitř se rozjel.

Video  Hrdina Ron Nessman z Kalifornie na poslední chvíli zastavil kočárek, který se řítil k rušné silnici.  - Twitter
Video se připravuje ...

Zoufalá žena, která je pratetou dítěte, se snažila rychle vstát a kočárek chytit, ale několikrát znovu upadla. Kočárek se tak nekontrolovatelně řítil přímo k čtyřproudové vozovce. „Neměl jsem ani čas o tom přemýšlet. Viděl jsem tu ženu a bylo mi ji líto. Nemohl bych žít sám se sebou, kdybych nic neudělal,“ popsal muž, který dokázal včas kočárek zastavit.

Video se začalo šířit na sociální síti Twitter a viděly ho miliony lidí. Nessman, který byl ve správný čas na správném místě, se stal hrdinou. Neměl to ale v minulosti jednoduché. Pro britský deník Daily Mail se svěřil, že dokonce kdysi několik let bydlel na ulici.

Mezitím pracoval jako řidič kamionu a v roce 2018 přišel o svou přítelkyni. Nedávno se rozhodl začít znovu a odstěhoval se do města Hesperia. „Moje přítelkyně zemřela v roce 2018,“ uvedl Američan. Poté, co dokázal zastavit kočárek a přistoupil k vyděšené ženě, plakala. „Krvácela jí kolena, stále byla v šoku,“ uvedl s tím, že nyní nemá o pracovní nabídky nouze. Zaměstnavatelé se mu po hrdinském činu ozývají sami.

Shane26 ( 7. května 2023 03:41 )

Nu, hrdinovi ani nedalo moc práce kočárek doběhnout. Ovšem pohotovost se cení!

Shane26 ( 7. května 2023 03:39 )

A kterýpak zákon káže, aby se někdo slil?🤔
Navíc je to dle článku prateta toho dítěte, tedy už postarší osoba, u které lze pochopit, že zakopla...

Shane26 ( 7. května 2023 03:36 )

Tak já tu vidím jiné dementy, co buď nečetli článek nebo neporozuměli jasně psanému textu. Podle článku je ta žena pratetou dítěte, čili evidentně už postarší dáma, ostatně zakopnout dovede i mladá!

DD22 ( 5. května 2023 20:20 )

Kristýna Fla: Patrně jste chtěla napsat "zlitá"... že? Slitá je např. barva apod. Když přesně víte, jak to tam bylo, tak se nejdříve naučte češtinu.

Kristýna Fla ( 5. května 2023 19:25 )

Ta byla evidentně slitá, jak zákon káže.

Zobrazit celou diskusi