Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Opilec (47) si do konečníku strčil sklenici: V těle ji měl tři dny!

Autor: rc - 
27. března 2023
20:43

Kuriózní případ řešili lékaři v nepálském Káthmándú. Na pohotovost tam přišel sedmačtyřicetiletý muž, jenž si v opilosti nacpal do konečníku skleničku. Učinil tak prý kvůli sexuálnímu uspokojení. S návštěvou lékařů otálel. V bolestech strávil dlouhé tři dny, než se rozhodl svěřit se do péče chirurgů, kteří mu sklenici z těla vyndali.

Lékaři se za svou praxi setkají s různými kuriózními případy. Jedním z nich je případ sedmačtyřicetiletého muže z nepálského Káthmándú. Ten přišel na místní pohotovost s tím, že jej tři dny trápí hrozné bolesti břicha. Příčina bolestí však všechny překvapila.

Ženatý muž se lékařům svěřil, že si v opilosti nacpal do konečníků sklenici na vodu! V případové studii lékaři uvedli, že muž zpočátku popřel, že by si sklenici do konečníku strčil úmyslně, nakonec ale prý přiznal, že to udělal kvůli sebeuspokojení.

Vyšetření ukázala neodhalila žádné vážnější zdravotní komplikace. Trápila ho pouze zácpa. Neobjevilo se u něj krvácení z konečníku, ani neměl nafouklé břicho. Stěžoval si pouze na bolesti v podbříšku. Sklenici si prý dokonce pokoušel vyndat sám, ale neúspěšně. Právě proto nakonec vyhledal odbornou pomoc.

Lékaři se po všech potřebných vyšetřeních pokusili skleničku z těla pacienta odstranit manuálně. Nicméně to skončilo neúspěchem. Sklo nešlo uchopit a navíc hrozilo, že se sklenice rozbije, což by mohlo vést mimo jiné k poranění střeva.

Chirurgové se nakonec rozhodli pro operaci tzv. enterotomii, při níž provedli řez do střeva a následně sklenici, která byla vysoká 12 centimetrů, úspěšně vyňali. Operace dopadla dobře. Muž si následně ještě poležel týden v nemocnici a pak byl propuštěn do domácí péče.  

Video  V Motole zachránili pobodanou ženu z Novodvorské  - Fakultní nemocnice Motol
Video se připravuje ...

diskutujici ( 28. března 2023 14:28 )

Teď už jenom nalít vodku a má kávový likér

srpmistr ( 28. března 2023 13:24 )

Uvalit na chlast 1000% DPH a bude od těch ožralů pokoj!

verka1 ( 28. března 2023 09:09 )

Tři dny jenom ležel, pač si nemohl sednout 🤣
To musela byt pořádná "opička"
Včera byla reportáž jak mladík volá na policii, že je na stromě a pod ním je prase 😁

Zobrazit celou diskusi