Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Mladík (24) vydělává miliony: Jaké je jeho tajemství? Na tvrdou práci zapomeňte!

Autor: rc - 
26. března 2023
19:08

Oslavil teprve čtyřiadvacáté narozeniny, ale už má na kontě pořádný balík! Lucas Lee-Tyson začal podnikat už v dospívání a nyní řídí úspěšnou marketingovou firmu. No a co je podle něj klíčem k bohatství? Hodiny tvrdé práce to prý nejsou! Důležitý je podnikatelský nápad a znát správné lidi.

Že méně znamená více? Přesně pod tuto větu by se zřejmě podepsal Lucas Lee-Tyson. Bylo mu pouhých třináct let, když se rozhodl vydělat si své první peníze, aby si rodičům nemusel říkat o kapesné. Jelikož byl nadaný na grafiku, prodával za zhruba 110 korun za kus svá díla na internetu. Jeho rodiče o tom prý vůbec netušili. Překvapením bylo, že se jeho byznys docela dobře rozjel.

Mladý milionář

Za pouhé dva roky si tak našetřil zhruba 440 tisíc korun. Prvotní úspěch určil jeho další kariérní cestu. Jeho dva starší bratři vynikali ve sportu a dostali se na prestižní vysoké školy. „Chtěl jsem jít svou vlastní cestou,“ uvedl Lucas a dodal, že se nakonec dostal na placenou stáž, kde se naučil hodně věcí o digitálním marketingu. Nakonec ve volném čase začal pracovat na svém vlastním byznysu.

Tak se zrodila společnost Growth Cave, kterou rozjel se svým kamarádem Ozziem Blessedem. Nabízí kurzy podnikatelům, kteří chtějí uspět s reklamou na sociálních sítích. Společnost prosperuje a mladý milionář předpokládá, že její letošní obrat bude 440 milionů KORUN.

Milionový zisk

„Zpočátku byli moji rodiče trochu podezřívaví. Vím, že přemýšlelI, jestli nedělám něco ilegálního, protože se ptali na věci jako: chováš se k lidem férově?“ uvedl. Když ale rodiče zjistili skutečnost, začali na něj být hrdí. Vydělává prý 50krát více, než kolik by vydělával jako řadový zaměstnanec.

Klíčem k úspěchu podle mladého self-made mana není pracovat několik hodin denně. „Tvrdá práce z vás neudělá milionáře,“ vysvětlil. „Pravdou je, že vše, co musíte udělat, abyste byli úspěšní, je mít co prodat a dát to správným lidem,“ uzavřel.

Video  Záběr z dronu: Londýnská finanční čtvrť se slavnou bankou Credit Suisse, kterou přebere rival UBS  - Reuters
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Zobrazit celou diskusi