Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Máma několik let brala heroin: Prošla neuvěřitelnou proměnou!

Autor: rc - 
12. března 2023
18:18

Neuvěřitelnou proměnou prošla Cara Tatarelliová. Rodačka z amerického Detroitu od dospívání brala tvrdé drogy. Několikrát se dokonce pokusila spáchat sebevraždu. Nakonec se ale dokázala odrazit ze dna a zbavit se své závislosti. Na sociálních sítích sdílí svůj příběh a publikovala fotografie, jak vypadala, když byla drogově závislá!

Poprvé Cara drogy zkusila, když jí bylo třináct let. Tehdy se snažila vyrovnat s velkým traumatem. „Když mi bylo třináct let, zneužil mě starší muž,“ svěřila se deníku Daily Star tím, že v sedmnácti poprvé zkusila heroin a crack. „Kluk, s nímž jsem chodila do školy, z ničeho nic řekl: Hej, zkusila jsi někdy heroin? Řekla jsem, že ne, a on mi nabídl, že mi ho píchne,“ uvedla Cara, že v užívání drog pokračovala až do svých dvaceti, kdy zjistila, že je těhotná.

Několik let bez domova

Těhotenství ji motivovalo, aby se pokusila závislosti zbavit, což se jí na nějaký čas podařilo. „Chodila jsem na zdravotnickou školu a stala se ze mne registrovaná zdravotní sestra. Pracovala jsem na psychiatrii jako sestřička,“ uvedla, že v roce 2017 se její život opět obrátil vzhůru nohama. Po operaci kyčle jí předepsali léky proti bolesti. Jakmile si vzala prášky proti bolesti, její závislost se znovu rozjela a vrátila se k heroinu. Přišla o práci a skončila na ulici. Kromě heroinu užívala crack, pervitin a fentanyl. Přespávala v domech s bezdomovci, kde se prodávaly drogy a chodily tam prostitutky.

„Viděli jste, jak jsou lidé znásilňováni. Jednu z dívek, které bylo pouhých osmnáct let, postřelili a zemřela. Takové věci se stávaly každý den,“ popsala hrůzu života na ulici. Ve chvílích beznaděje se rozhodla vzít si život. Zkusila se předávkovat. Náhodní kolemjdoucí, kteří ji našli, ale zavolali sanitku.

Neuvěřitelná proměna

Nakonec se znovu pokusila s drogami přestat a přihlásila se do léčebny. Tentokrát se jí podařilo zůstat čistá. Dnes třicetiletá žena je zasnoubená a plánuje veselku. Stará se o svou devatenáctiměsíční dceru Savannah a snaží se navázat znovu vztah se svou první dcerou Giannou, jíž je už deset let.

O svém příběhu vypráví na sociálních sítích. Na TikToku publikovala snímky z doby, kdy brala drogy. Na fotografiích je vyhublá, na obličeji má vředy a je naprosto k nepoznání.

Video  Cara Tatarelliová byla několik let závislá na drogách.  - tiktok/caraautumnnn
Video se připravuje ...

kapr ( 12. března 2023 22:16 )

Přesně hlavně nechápu proč nás tím krmí?
Včera nějáká zbytečná fetačka z Ostravy dnes USA zítra Asie, tvl jako by někoho fetky brali
http­s://ww­w.bl­esk.cz­/cla­nek/re­giony-ostra­va/737­088/zi­votni-zmena-v-posledni-chvili-z-fetacky-markety-23-je-kulturistka.html

Zobrazit celou diskusi