Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Narozeninová oslavenkyně (18) vyhrála v loterii tři čtvrtě miliardy! Jak s penězi naloží?

Autor: rix - 
11. února 2023
15:06

Nejkrásnější dárek k osmnáctým narozeninám si nadělila Juliette Lamourová z Kanady. Dědeček ji povzbuzoval, aby si k narozeninám dopřála los. Naštěstí se mu podařilo ji přesvědčit. Sympatická Kanaďanka to zkusila a vyhrála v přepočtu zhruba 775 milionů korun!

O neuvěřitelném štěstí dívka promluvila v americkém pořadu Good Morning America. Jak popsala, o výhře ji informoval její zaměstnavatel, který její los kontroloval. V aplikaci zjistil, že je výherní. „Padl z toho na kolena,“ smála se Julliete. „Ukázal mi telefon a řekl, že jsem vyhrála,“ vzpomínala s tím, že společně počítali, kolik má výhra nul. 

A dopočítali se k astronomické částce. Osmnáctiletá Kanaďanka si přišla na v přepočtu zhruba 775 milionů korun. Jde o výherní los společnosti Ontario Lottery and Gaming Corporation s názvem „LOTTO 6/49 Gold Ball“.

Neuvěřitelnou novinu hned poté Juliette volala svým rodičům. Ti jí nejdříve nechtěli uvěřit. „Ale moji kolegové jim to potvrdili,“ vysvětlila Kanaďanka. Juliette se stala nejmladší osobou, která kdy vyhrála tak velký jackpot v historii kanadských loterií. 

Peníze chce vložit do cestování. „Až mi skončí škola, vybereme si kontinent a začneme objevovat svět,“ potvrdila. „Nejsem typ člověka, co by se jen válel na pláži. Chci poznávat jiné kultury, zkoušet nová jídla a zažít dobrodružství,“ dodala šťastná výherkyně. 

Video  Tragické osudy výherkyň v loterii  - Videohub
Video se připravuje ...

XLADI ( 11. února 2023 20:13 )

První přání by bylo aby se to o mě nedozvěděl, pak bych dal výpověď v práci a pak začal dělat co chci. Je to fajn když vyhraje tak mladá. Hlavně aby jí to nesemlelo jako nějaké jiné.

Zobrazit celou diskusi