Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Prorok zkázy má špatné zprávy pro královskou rodinu: Meghan dá Harrymu kopačky a princ Andrew se předávkuje?!

Autor: jel - 
4. ledna 2023
14:52

Britský věstec Craig Hamilton-Parker v minulých letech předpověděl hned několik událostí, které se skutečně vyplnily! Nyní tvrdí, že příští rok se stane něco špatného princi Adrewovi, vévodovi z Yorku. Předávkuje se drogami? Dobré zprávy nemá věštěc ani pro prince Harryho.

Craig Hamilton-Parker sám sebe nazývá prorokem zkázy. V roce 2017 předpovídal příchod nemoci, která v brzy zachvátí celý svět. Pouhé dva roky na to začala světová pandemie covidu-19.

Předpověděl také Brexit, o němž tvrdí, že výhledově postaví britskou ekonomiku na nohy. V roce 2018 uvedl, že v britském metru dojde k teroristickému útoku a v Severní Koreji ke vzpouře, která svrhne diktátora Kim Čong-una.

Věštec často vznáší proroctví týkající britské královské rodiny. Správně předpověděl smrt královny Alžběty II. a uvádí, že je v kontaktu s duchem tragicky zesnulé princezny Diany.

Předávkování a zničený vztah?

Nyní má špatné zprávy pro prince Andrewa. Hamilton-Parker pro Metro uvedl, že mu duchovní průvodci sdělili, že vévodovi z Yorku se stane něco špatného. „Myslím, že smrt matky ho opravdu zasáhla, král Karel III. se obrátí pro němu a Andrew se psychicky zhroutí,“ popsal prorok zkázy.

Dodal, že je možné, že se Adrew předávkuje, pravděpodobně ale nezemře. 

Dobré zprávy nemá věštec ani pro jiné členy královské rodiny. Vztah prince Harryho s Meghan Markleovou se údajně začne hroutit. Harry se prý bude velice trápit, zatímco Meghan rozjede vlastní talkshow. 

 
Video  Třaskavý dokument Harry a Meghan: další ukázky, další bouře  - Netflix, The Duke and Duchess of Sussex, idh
Video se připravuje ...

Milla ( 23. října 2023 05:00 )

Bože to jsou zase sr... nesmysly.

Zobrazit celou diskusi