Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

„Zombie Angelina Jolie“ ukázala svou pravou tvář: V pořadu přiznala, jak to bylo s šokujícími fotkami

Autor: rc - 
3. listopadu 2022
18:49

Influencerka Sarah Tabar šokovala instagram svým vzhledem. Na sociální síti publikovala fotografie, na nichž vypadá jako zombie verze hollywoodské herečky Angeliny Jolieové. Svým fanouškům tvrdila, že podstoupila sérii plastických operací, aby dosáhla kýženého vzhledu. Připoutala tak pozornost nejen lidí po celém světě, ale také íránské úřady a nakonec skončila ve vězení. Před časem ji pustili na svobodu a žena se rozhodla promluvit a ukázat svou pravou tvář, čímž odhalila, že všechno byla lež.

Sarah Tabar, svým vlastním jménem Fátima Chišvandová, se proslavila v roce 2019, kdy její profil na instagramu plnila šokujícími snímky. Na fotkách měla propadlé tváře, obrovské rty a vychrtlou postavu.

Připomínala herečku Angelinu Jolie. Právě kvůli její podobnosti s hollywoodskou hvězdou jí lidé dali přezdívku „zombie Angelina Jolie“. Rodačka z Íránu tvrdila, že se toužila podobat hvězdě filmu Lara Croft tak moc, že kvůli tomu podstoupila padesát plastických operací.

Nicméně její aktivita na sociální síti a světový ohlas přitáhl pozornost íránských úřadů. Fátima byla zatčena a v říjnu 2019 skončila ve vězení. Soud ji poslal do vězení na deset let. Tehdy devatenáctiletou dívku soud v Teheránu obvinil z neúcty k islámské republice a korupce mladých lidí.

Za Fátimu se postavili lidé na sociálních sítích, kteří tvrdili, že nebyla stanovena kauce a držení ženy je nespravedlivé. Ve vězení nakonec strávila několik měsíců. V prosinci 2020 ji pustili na svobodu.

Objevila se v televizním pořadu na televizi Rokna, kde ukázala svou pravou tvář. V rozhovoru říká, že v minulosti ji všichni znali jako Sarah Tabar. Íránka již po propuštění přiznala, že už nechce být dále aktivní na instagramu. Navíc dodala, že fotografie, které zveřejňovala, byly upravené na počítači. „Co jste viděli na instagramu, byly pouhé počítačové efekty, které jsem používala k úpravě fotografií,“ uvedla v rozhovoru. Skutečný vzhled mladé Íránky je tak mnohem přirozenější, než jak se prezentovala na sociálních sítích.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi