Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Ztracenou ženu (†54) našli v žaludku obří krajty

Autor: rc - 
26. října 2022
15:36

Dělnice (†54) pracovala na kaučukové plantáži, když zničehonic zmizela. Příbuzní po ní marně pátrali, až narazili na obří krajtu. Poté, co jí rozřízli břicho, v žaludku našli tělo pohřešované ženy.

Otřesný případ se odehrál předposlední říjnový víkend v indonéské provincii Džambi. Čtyřiapadesátiletá Jahraj tam pracovala na plantáži, když zmizela. Její příbuzní začali pročesávat okolí. Pátrání trvalo dva dny, než narazili na obří krajtu mřížkovanou. Had, který měřil bezmála sedm metrů, se podle informací The Sun vyhříval na mýtině.

Lidé si na jeho těle okamžitě všimli obrovské boule, která znamenala, že had pozřel něco velkého, a rozhodli se jednat. Krajtu zabili, rozřízli a v jejím břiše našli tělo hledané ženy. Šokující video a snímky, které zachycují chvíli, kdy našli její tělo, obletěly svět.

Video  Příbuzní hnašli ztracenou ženu v žaludku obří krajty  - Reuters/ViralPress
Video se připravuje ...

Vnuk ženy uvedl, že had zřejmě ženu nejdříve kousl a následně se omotal kolem jejího těla, aby ji udusil, než ji pozřel. „Poté, co se oběť v pátek rozloučila s rodinou a šla sbírat kaučuk, se už nevrátila domů,“ uvedly úřady s tím, že obyvatelé vesnice, u níž k incidentu došlo, jsou zděšení.

Zobrazit celou diskusi