Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Rána pro učitelku Irenu (66) provdanou za Pákistánce (24): Jejich shledání zůstává v nedohlednu

Bývalá učitelka Irena (66) si vzala Pákistánce Abdulláha (24). Po dlouhých měsících odloučení prý mladík míří do Česka a chce rodinu.
Bývalá učitelka Irena (66) si vzala Pákistánce Abdulláha (24). Po dlouhých měsících odloučení prý mladík míří do Česka a chce rodinu.  (Autor: Reprofoto YouTube.com - Urdu Point)
Autor: rc - 
28. září 2022
16:58

Chvíle zklamání údajně prožívá Češka Irena (66), která se zamilovala za pákistánského mladíka Abdulláha (24) a nakonec se za něj i provdala. Bývalá učitelka, která se se svým manželem seznámila na sociální síti, doufala, že za ní přiletí do České republiky, kde spolu začnou nový život. Ovšem jejich setkání je v nedohlednu, jelikož Abdulláhovi prý české úřady nedaly vízum!

Jejich vztah začal čirou náhodou na sociální síti před několika lety. Dvojice si rozuměla, a tak si začala psát a později i volat. Jejich vztah se prohluboval, až se bývalá učitelka Irena rozhodla odcestovat do Pákistánu, kde si mladšího Abdulláha vzala. „Požádal mě o ruku několikrát na Messengeru, říkala jsem si, že s ho nechci vzít, ale pak jsem sem přijela,“ uvedla kdysi pro Daily Mail Irena a dodala, že nakonec svolila a odjela za svým přítelem do jeho země.

Dokonce přijala i islám za svou víru, ale život v Pákistánu jí nevyhovoval. Vrátila se proto zpět do České republiky. Doufala, že Abdulláh za ní přiletí. V cestě jim však stále stojí úřady. Abdulláh se už nějaký čas snaží získat české vízum, což se mu ale podle zdroje z Pákistánu nepodařilo. „Abdulláh plakal poté, co mu byla víza zamítnuta,“ uvedl zdroj pro Blesk a dodal, že Irena s manželem plánují, jak budou postupovat v budoucnosti.

„Pokud budou víza zamítnuta i podruhé, pak žena přiletí do Pákistánu, aby se setkala se svým manželem. Abdulláh si s manželkou přes WhatsApp volá dvakrát i třikrát denně,“ dodal zdroj .

Video  Ničivé záplavy v Pákistánu: Klimatický masakr nevídaných rozměrů, zděsilo šéfa OSN.  - Reuters
Video se připravuje ...

Dianthos ( 6. března 2023 21:23 )

Pokud to úřady vyhodnotí jako účelové manželství za účelem imigrace, což v tomto případě je, tak visum dostat nemusí.
Jak se to asi vyvíjí v současné době? Odjela za ním Irena do Pákistánu?

Shane26 ( 10. října 2022 01:49 )

No, pokud jsou oddáni, je podivné, že ho sem nechtějí byrokrati pustit!

mandelinka007 ( 8. října 2022 12:39 )

kdyby ta "holka" vzala rozum do hrsti, tak na jednoduché řešení problému mohla přijít i sama: podle jejich náboženství může mít Pakistánec manželek kolik chce, resp. kolik jich dokáže uživit - kdyby tedy Irenka našla nějaké kámošky - nejlíp nezadané učitelky jakéhokoliv věku - a aspoň dvě by se za něj v Pakistánu provdaly taky, měl by Pakistánec o 2 důvody více, proč naléhavě musí dostat české vízum - musí se tady přece starat o své 3 manželky... další jednoduchá možnost vzájemného soužití jen ve dvou je, že si najdou nějaké neutrální místo, kam se oba přestěhují a kam Pakistánec nebude mít problém získat vízum - vzhledem k životním nákladům a příznivému klimatu by pro českou důchodkyni mohl být ideální třeba Dubaj

Uživatel_5318449 ( 8. října 2022 11:17 )

To je hodně scestný. Tady je něco nezdravé.

Dianthos ( 7. října 2022 09:22 )

Paní učitelka evidentně nemocná je, když řekla v pákistánské televizi, že její manžel je tak chytrý a má v sobě takovou neuvěřitelnou sílu, že bych mohl být prezidentem. Redaktor se zeptal, jestli prezidentem České republiky a ona řekla, že Pákistánu.
Možná spěchá do Čech, aby stihl volby tady, když Pákistánci jeho schopnosti nedoceňují.

Zobrazit celou diskusi