Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Ruska (31) si nabrnkla italského pracháče (54): Neuvěříte, proč s ním randí!

Autor: rix - 
23. července 2022
19:45

Mladá Ruska Alexandra Sinyavskayová si nabrnkla o třiadvacet let staršího italského pracháče Antonia Scuzzarellu. V době epidemie koronaviru museli žít odděleně. Dívka pobývala v Praze, zatímco její „sugardaddy“ v prosluněné Itálii. Po epidemii se obě hrdličky konečně společně sestěhovaly do Turína a vzaly se!

Když se Alexandra vydala z Moskvy do Turína, aby si vydělala peníze jako servírka, netušila, co ji potká. Do kavárny kde sloužila chodil i sympatický pracháč Antonio. Ten začínající servírku zasypával komplimenty. A to zafungovalo. Oba si padli do oka a po krátkém přátelství spolu začali chodit. A to i navzdory propastnému věkovému rozdílu. 

Ne vše ale šlo jako po drátkách. Nezkušená Alexandra se vážného vztahu zalekla a odcestovala zpět do rodné Moskvy a posléze do Izraele. Kontakt s Antoniem ale nikdy neutnula. Nakonec k sobě našli cestu zpět v roce 2020. Ruska mezitím ještě pobývala sama v Praze. Pak se přistěhovala k pracháčovi do Turína. A internet jim dává jejich vztah pěkně sežrat. 

„Je tam hodně ošklivých komentářů,“ svěřila se Alexandra deníku Daily Mail. „Lidé předpokládají, že jsem s ním jen pro jeho peníze,“ zlobila se dívka. „Prý kdyby třeba jenom zametal ulice, tak s ním nebudu,“ kroutila nechápavě hlavou. Ani její kamarádi neměli pro vztah pochopení. Nedovedli pochopit, proč není Ruska s lépe vypadajícím a především mladším mužem. 

„Někdy, když jsme na ulici, se lidé ptají, jestli je můj táta,“ smála se. „Někdy je to opravdu legrační, ale časem také velmi otravné,“ podotkla a připomněla těžké časy v době koronaviru, když se oba nemohli navštěvovat. „On byl doma v Turíně a já v Praze v České republice,“ vzpomínala. Jakmile první vlna covidu skončila, odjela Alexandra do Turína, kde už také zůstala. 

V prosinci roku 2021 se obě hrdličky vzaly. „Dávám přednost muži, který ví, jak žít. Chci muže, který je zkušený, zcestovalý a chytrý,“ vysvětlila ještě poměrně čerstvá manželka. 

Video  Nejdražší rozvody v historii! Bill Gates se rozvádí!  - Videohub
Video se připravuje ...

 

Zobrazit celou diskusi