Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Brazilská influencerka skončila na invalidním vozíku kvůli zadržování prdů

Autor: štt - 
16. července 2022
19:57

Brazilskou influencerku trýznily zaražené větry. Nakonec kvůli bolestem nebyla schopná chodit a do letadla ji museli dopravit na kolečkovém křesle. Nejedná se však o první ženu, která měla zdravotní problémy kvůli tomu, že se styděla za svou plynatost.

Viih Tube, vlastním jménem Vitória De Felice Moraesová (21), byla se svým přítelem Eliezerem na hudebním festivalu Rock in Rio Lisboa 2022 v Portugalsku. Při čekání na odlet začala pociťovat nesnesitelnou bolest. Dle deníku The Sun za to mohlo zadržování trávicích plynů.

Křeče byly tak vážné, že do letadla musela být převezena na kolečkovém křesle. Moraesová nakonec vše vzala s humorem a situaci z letiště zveřejnila na svém instagramu. „Jaká matka, taková dcera. Na letišti jsem dostala takovou bolest, že mě museli odvézt na invalidním vozíku. Nakonec to bylo kvůli plynům, lol,“ napsala Moraesová na svém instagramu.

V příběhu označila brazilskou zpěvačku Pocah, která jí na oplátku popřála brzké uzdravení a dodala: „Prdění je vážná věc!“. Pocah, jejíž skutečné jméno je Viviane de Queiroz Pereira, by totiž mohla vyprávět. V březnu letošního roku musela být v půl šesté ráno převezena do nemocnice, když se probudila se silnými bolestmi břicha. Stejně jako Viih se styděla prdět před svým přítelem.

Zadržený plyn není vážné onemocnění, ale často se pojí s něčím závažnějším. Obvykle je způsoben nějakým základním onemocněním, například syndromem dráždivého tračníku. „Holky, nestyďte se před svým klukem prdět! Je mnohem trapnější jet do nemocnice, kde vám jako diagnózu určí zaražené větry,“ řekla tehdy Pereira. Jinak řečeno, i láska prostě někdy smrdí.

Citronel ( 16. července 2022 20:43 )

Jen doufám, že společnost nedozraje do takového stádia, že prdnutí bude bráno jako třeba zívnutí a budou všichni srát kdykoliv a kdekoliv, na což už mam někdy podezření. Češi opravdu smrdí.

Zobrazit celou diskusi