Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Slavíme 30 společných let: Byli jste v Blesku? Teď hledáme právě vás!

Autor: Ivan D. Hladík - 
29. června 2022
05:05

Tři společné dekády, to už je pořádný důvod k oslavě. Po celá léta je Blesk na vaší straně a někdy i vy na jeho stránkách. Našli jste se v našich článcích nebo na fotografiích? Pochlubte se jimi a staňte se součástí našeho výročí.

Už 30 let naši redaktoři dennodenně mapují zajímavosti z naší země i zahraničí, aby vám neunikla ani jediná lahůdka. A nezřídka se při své práci potkávají s vámi, našimi čtenáři. I vy se podílíte na obsahu novin svými tipy, veselejšími i dramatickými příběhy z vašich životů. Rádi si setkání s vámi připomeneme během našich letošních kulatin. Vyhlašujeme akci Byl jsem v Blesku!

Do ní se může zapojit každý, kdo se objevil na stránkách deníku Blesk, a sken, výstřižek či jinou kopii článku nebo fotografie si uschoval. Pojďte je znovu ukázat a připomenout nejen sobě a svým blízkým. Zavzpomínejme společně, jak „jste byli u toho, když...“

Samozřejmě to platí i pro vaše blízké, děti, a dokonce i zvířecí mazlíčky. Bez vás čtenářů by oslavy našeho výročí nebyly úplné. A my jsme rádi, že se s vámi můžeme každý den potkávat prostřednictvím nových informací.

Jak se přihlásit?

Akce Byl jsem v Blesku! probíhá do konce léta. Může se do ní zapojit kdokoli starší 18 let nebo se souhlasem zákonného zástupce.

Příspěvky lze zaslat:

1) prostřednictvím webového formuláře na stránce www.blesk.cz/30let

2) na e-mail: byljsemvblesku@cncenter.cz

3) poštou na adresu: Redakce Blesk, Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7. V obálce, označené heslem Byl jsem v Blesku

4) případně přes sociální sítě Facebook, Instagram nebo program Messenger

Video  Zanedbaného a těžce obézního psa nejspíš někdo vyhodil, v útulku se zotavuje a také hubne.  - Kateřina Lang
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi