Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Kdo dřív přijde, ten dřív mele! Brazilský model má 8 manželek a je mu jedno, se kterou počne dítě

Autor: pma - 
21. května 2022
20:22

Poněkud zvláštní rodinné uspořádání má mladý model z Brazílie. V současné chvíli má Arthur O Urso (32) osm manželek a nebrání se tomu pojmout za ženy další dvě. Plánuje navíc svou početnou rodinu rozšířit o prvního potomka. Všechny ženy má prý rád stejně a je mu jedno, která mu prvního potomka porodí. Řídí se známým heslem: „Kdo dřív přijde, ten dřív mele“.

Pojmout za manželku svou přítelkyni je naprosto běžné. Ovšem oženit se hned s devíti partnerkami je už poněkud unikát. Brazilský model a influencer Arthur O Urso (32) se v loňském roce rozhodl vzít si za ženy všech svých devět partnerek. Provedl to v katolickém kostele v brazilském São Paulu, ovšem jen symbolicky, protože polygamie je v zemi nezákonná.

Sex podle rozpisu

Žití v polygamii není vůbec jednoduché. Agatha, jedna z manželek, se ze vztahového propletence rozhodla po několika měsících vycouvat, a tak modelovi zbylo jen „osm“ žen. Podle Arthura ho prý chtěla jen pro sebe a nebyla ochotná se o něj dělit s dalšími ženami. „Cítil jsem se podveden, ale raději že se toto stalo dříve než později. Teď mám tedy osm manželek. Příště už nebudu ukvapený,“ řekl pro britský The Mirror influencer.

Brazilec v minulosti přiznal, že je poměrně náročné skloubit vztah s několika partnerkami, aby byly všechny spokojené a nestrádaly. Nejhorší to je podle Arthura po stránce sexuální. V minulosti prý měli doma dokonce rozpis, kdy s kterou ženou bude mít styk, to se prý ale moc dlouho neosvědčilo. „Občas jsem měl sex s jednou ženou, a přitom myslel na jinou,“ popsal svá „muka“ Arthur. Nakonec se tak všichni rozhodli, že sexuálním vášním nechají volný průběh.

Oblíbenou manželku prý nemá 

Model se nedávno rozhodl do rodiny přijmout další dvě nové manželky a rád by zplodil prvního potomka. Dle jeho slov je mu ale úplně jedno, se kterou s manželek to bude. „Nemám oblíbenou manželku, přirozeně se ukáže, která má být matka prvního dítěte,“ nechal se slyšet model. O matce dítěte tak dle Arthura rozhodne staré známé přísloví: „Kdo dřív přijde, ten dřív mele“. Brazilec také poznamenal, že mu připadá skvělé, že dítě bude vyrůstat v přítomnosti více žen a bude obklopeno láskou.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi