Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Z nejlepších kamarádek se stali manželé poté, co jedna z nich změnila pohlaví!

Autor: štt - 
18. května 2022
11:27

Z nejlepších kamarádek, které se seznámily už na střední škole, se stal manželský pár. Jedna z nich během dospívání změnila své pohlaví na mužské. Kvůli své sexuální orientaci musela opustit rodinu a město. I přes odloučení vztah mezi oběma vydržel a nyní se cítí oba manželé šťastní.

Šestadvacetiletá Kayla a pětadvacetiletý Aaron se poznaly jako ženy už na střední škole. Okamžitě si padly do oka a brzy se z nich staly nejlepší přítelkyně. V té době Aaron žil ještě ve svém dívčím těle a považoval se za ženu. Postupem času si však začal uvědomovat, že ke Kayle chová romantické city, ale bál se Kayliny reakce. Rozhodl se proto držet vše v tajnosti.

Aaron se narodil do velmi konzervativní křesťanské rodiny. Postupně si však uvědomil, že se cítí jako muž a rozhodl se projít tranzicí. Po celou dobu při něm stála jeho oddaná kamarádka Kayla. Po dlouhých letech, které společně strávili jako přátelé, se rozhodl sebrat odvahu a Kaylu políbit. K jeho překvapení byly jeho city opětovány. Pár spolu nakonec začal chodit a vloni se dokonce vzali.

Coming-out byl pro Aaron kvůli konzervativní prostředí, v němž se nacházel, velice náročný. Jako dítě byl dle vlastních slov „tak chráněný, že si jako dítě nebyl vědom existence LGBTQ+ komunity“. V hloubi duše však věděl, že je jiný než ostatní děti jeho věku. Když se u něj objevily city ke Kayle, uvědomil si, že není heterosexuál. „Během dospívání mi začalo být jasné, že se cítím jinak než ostatní,“ uvedl pro Daily Mail.

Nakonec se rodině přiznal ke své lesbické orientaci. Rodiče synovu zprávu nechtěli přijmout a donutili jej promluvit si s pastorem. Ten mu poradil, „aby se usilovněji modlil.“ V 16 letech se proto rozhodl odejít z domova. Aby zaplatil své živobytí, musel pracovat v místním McDonaldu. Během dospívání si uvědomil, že se celý život cítil jako muž a podstoupil tranzici. V roce 2016 se přestěhoval zpět do Kingsportu, kde stále žila Kayla.

„Zatímco byl Aaron pryč v Oregonu, sledovala jsem jeho proměnu. Uvědomila jsem si, co jej celé roky trápilo,“ popsala Kayla. Vždy jí s Aaronem pojilo hluboké přátelství, díky kterému je jejich nynější milostný vztah tak silný. „Cítím se neuvěřitelně šťastný, že mám Kaylu za manželku. Je to můj splněný sen,“ zakončuje Aaron. Jejich láska dokazuje, že blízký vztah dvou lidí může překonat všechny společenské konvence.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi