Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hanse zachránila úspěšná resuscitace: Záchranářům přinesl poděkování a dort!

Pan Hans přišel záchranářům osobně poděkovat, přinel jim zarámované poděkování a dort.
Pan Hans přišel záchranářům osobně poděkovat, přinel jim zarámované poděkování a dort.  (Autor: FB: Horská služba ČR - oficiální stránka)
Autor: rix - 
14. dubna 2022
17:30

Horští záchranáři koncem března za dramatických okolností resuscitovali muže v Krušných horách. Naštěstí se ho podařilo přivést zpět k životu. Pan Hans přišel nyní záchranářům osobně poděkovat, přinesl jim zarámovaný dopis díků a dort. 

„Když to v terénu nevypadá moc dobře, když bojujete do poslední chvíle, když se zdá, že je vše marné, když se nakonec podaří život zachránit a když vám pak pacient přijde říct díky, je to prostě nejvíc,“ uvedli k dramatickému případu záchranáři horské služby na Facebooku

Od pana Hanse dostal navíc i dort, na kterém si prý pochutnali. Rakouskému turistovi se prý daří dobře. „Cítí se dobře, lékaři v nemocnici mu k srdíčku, které mu 17. března selhalo, přidali kardiostimulátor a plnohodnotně žije dál,“ popsali záchranáři. 

„Já a moje žena z celého srdce a upřímně děkujeme všem, kteří se podíleli na mé záchraně, za jejich pečlivou okamžitou pomoc a jejich nezištné nasazení,“ napsal ve své děkovném dopise Hans. Psaní přinesl horské službě osobně dokonce zarámované. 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi