Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vláček v safari měl poruchu přímo mezi divou zvěří: Běh o život mezi lvy a hrochy!

Autor: štt - 
1. dubna 2022
21:07

Američanka se zúčastnila projížďky po safari v Disney Landu na Floridě. Vláček se během výletní jízdy rozbil a skupinka turistů se na tři čtvrtě hodiny zasekla uprostřed dravé zvěře. Žena celý incident zaznamenala a záběry zveřejnila na sociální síti.

Katelin se spolu se skupinou dalších turistů zúčastnila projížďky po Království zvířat ve floridském Disney Worldu. Během výletu si natočila procházejícho se lva. V té chvíli ještě netušila, že v jeho blízkosti stráví dalších 40 minut. Až později video sdílela s popiskem: „Tehdy jsme si projížďku užívali, než jsme se zasekli…“. V dalším videu už jsou vidět jen zaměstnanci, kteří pomáhají evakuovat návštěvníky z rozbitého vozidla.

Na záznamu lze dále slyšet personál žádající hosty, aby situaci nenatáčeli a běželi k nejbližšímu východu. Když se Katelin mihne kolem předku vozidla, uvědomí si, proč vozidlo nemohlo dál pokračovat v cestě. „Aha, rozbilo se přední kolo!“ lze slyšet její hlas. Skupinka následuje průvodce a po pár minutách se dostávají za bránu, zpět do zábavního parku.

Dle serveru Daily Star zástupci zábavního parku poškozeným zákazníkům ihned nabídli kompenzaci – novou vstupenku do safari. Na 100 akrech žije přes třicet druhů zvířat včetně krokodýlů, hrochů a slonů. Přestože pro většinu byla událost traumatizující, někteří řekli, že byli vzrušení a užili si jí.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi