Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Šok na benzínové pumpě: Muž přišel zaplatit úplně nahý!

Autor: rix - 
1. února 2022
15:55

O pořádný poprask se postaral 27. ledna muž na předměstí Sydney Edgecliff. Na benzinové pumpě natankoval a šel zaplatit. Na tom by nebylo nic zvláštního. Jenže on byl úplně nahý! Muž obsluhující pumpu zůstal v šoku bez sebe a rychle odvrátil zrak. Naháč mezitím v klidu zaplatil a s ještě větším ledovým klidem odešel. 

Jak uvedl deník Daily Star, zveřejněný klip naháčova příchodu na benzínku se hned stal virálním. Aby taky ne, odvážlivec si to k platbě nakráčel jen v žabkách a slunečních brýlích. Někteří lidé hned začali řešit, jak vlastně k bizarní situaci došlo. „Odbočil špatně z nudapláže?“ ptal se jeden z nich. 

„Ten týpek si prostě žije svůj nejlepší život,“ poznamenal další z diskutujících na adresu naháče. Další z komentujících poukázali na to, muž byl nejenom nahý, ale ani v době protikoronavirových opatření neměl respirátor na obličeji. „Toho bude stát čtrnáct dnů v nemocnici,“ zdůraznil další z lidí. 

Video  Šok na benzínové pumpě v Austrálii! Muž přišel zaplatit úplně nahý.  - Twitter
Video se připravuje ...

 

 

MAMKA2316 ( 1. února 2022 17:11 )

Při dnešní drahotě asi musel prodat šaty aby si koupil benzín a nemusel čelit exekuci ??? Asi na rozdíl oo Pekarové a Vystrčila kteří si jezdi do Bruselu letadlem

vosavopruz ( 1. února 2022 16:15 )

Třeba se s někým vsadil a nebo je to úchyl

Zobrazit celou diskusi