Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Blonďatá kráska (35) ulovila italského prince (51): Po letech v luxusu, přišel krutý zvrat

Autor: rix - 
11. ledna 2022
09:24

Mladá kráska Tanya Yashenková se zamilovala do italského prince Giacoma Linguaglossiho. Ten její lásku opětoval a začala přepychová romance. Nechyběly drahé dovolené, luxusní dary, auta ani šperky. Pak ale nastal zvrat! Yashenková obvinila svého pracháče, že ji pronásleduje, a princ jí vrátil úder s tím, že ho jen využila. Dárky i majetek chce po ní zpět. 

Princ se setkal s krásnou Tanyou v roce 2019 na večírku. Hned mezi nimi přeskočila jiskra. Oba se do sebe bezmezně zamilovali. Italský aristokrat svou dívku hýčkal, jak jen to šlo. Podle svých slov ji vzal na okouzlující dovolené po celém světě. Nechybělo Monte Carlo, Dubaj ani Maledivy. 

Yashenková se musela mít jako v bavlnce. Když už nebyla se svým milým na luxusní dovolené, obdarovával ji drahými pozornostmi. Pořídil jí i Mercedes za dva miliony korun. Sličná blondýna chodila doslova ověšená drahými šperky. Ty majetného prince stály skoro půl milionu korun. 

Pak ale plamen jejich lásky zhasl. Tanya měla být ve vztahu stále více a více nešťastná. To vedlo až k nečekanému zvratu. Kráska obvinila svého partnera, že ji pronásleduje. „Je nečestný, falešný a zrádný. Je to lhář,“ měla prince osočit luxus milující blondýnka. 

Jak uvedl deník Daily Mail, v prosinci princ Giacomo vrátil úder a podal žalobu proti Yashenkové s tím, že byl traumatizován rozpadem předchozího manželství, a proto nebyl schopen činit správná rozhodnutí. To potvrdil i psychiatr. „Využívala psychologické křehkosti Lingualossa,“ měl uvést s tím, že princ je pouhou obětí.

A co víc, princ chce, aby mu Tanya vrátila všechny dárky. Jak uvedl jeho právník Armando Fergola, krasavice měla zneužívat jeho štědrosti. Majetek a hotovost, kterými ji obdařil, měly mít hodnotu až 24 milionu korun. Navzdory probíhající právní bitvě však prý dvojice strávila Vánoce a Silvestra spolu. „Stále tu dívku miluji,“ prozradil neponaučitelný princ. 

Video  Nejdražší rozvody v historii: Kolik stojí, když miliardářům krachne manželství? 
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi