Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Vánoční tragédie: Dvě děti osiřely poté, co jim rodiče zabila záhadná nemoc!

Autor: štt - 
4. ledna 2022
19:48

Sourozenci osiřeli po náhlé smrti svých rodičů jen několik dní po Vánocích. Pár zemřel kvůli zdravotním potížím, avšak stále není jasné, jakou nemocí trpěli. Policie tvrdí, že nic nenasvědčuje tomu, že by obě úmrtí byla důsledkem cizího zavinění.

Chris a Michele Kingovi z Jižního Sagamoru, stát Massachusetts, zemřeli v posledním prosincovém týdnu a zůstaly po nich jejich dvě děti: šestiletá Josephina a roční Miles. Chrisova sestra Nicole oznámila úmrtí manželů na facebookové stránce Bourne Residents. „Tento týden zemřel náš starší bratr Christopher a jeho žena Michele. Jejich dvě děti náhle a tragicky přišli o své milující rodiče,“ stálo v příspěvku.

Nevyjasněné okolnosti

Žádné další informace o zdravotním stavu manželů nebyly poskytnuty. Stále také není jasné, přesně který den v týdnu Chris a Michele zemřeli, ani zda zemřeli ve stejný den. Poručík bournské policie Brandon M. Esip sdělil deníku The Enterprise, že ani jedno z úmrtí nebylo důsledkem trestného činu. Poručík Esip uvedl, že žádné vyšetřování neprobíhá, a událost označil za „tragickou souhru okolností“.

Na místě úmrtí zasahovala státní policie státu Massachusetts, policie města Bourne a úřad soudního lékaře. Příčina smrti doposud nebyla oznámena. Přestože rodinní příslušníci uvedli, že zemřeli na „zdravotní potíže“, není jasné, jakou nemocí manželé trpěli.

Příkladní rodiče

Chris byl hlavním projektovým manažerem ve společnosti Atlantic Design Engineers ve městě Sagamore a jeho manželka Michele učila matematiku na Sturgis Charter Public School v nedalekém Hyannisu. Ředitel školy Paul Marble popsal Michele jako člověka, „který si za posledních devět let vybudoval vynikající vztahy se svými studenty a kolegy“.

Sestra Nicole na Silvestra vytvořila pro osiřelé děti sbírku na GoFundMe a uvedla, že „má v úmyslu oběma dětem zřídit svěřenecký fond, kde budou uloženy finanční prostředky pro zdravotní péči a vzdělání, ale i další výdaje“.

Truchlící sestra dodala: „Ti, kdo znali Chrise a Michele, vědí, že byli milujícími rodiči. Jedná se o tragickou ztrátu, která obě děti poznamená na celý život. Jejich cesta bude dlouhá a kamenitá, ale jsou obklopeni tolika členy rodiny, kteří je milují.“ Od 2. ledna se na podporu dětí Kingových vybralo v přepočtu více než jeden a půl milionu korun.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi