Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dívka uspořádala královskou večeři pro své kamarády: Nikdo nepřišel! Situaci zachránil přítel

Autor: rix - 
28. listopadu 2021
16:33

Maryann z USA naplánovala honosnou večeři a pozvala spoustu svých kamarádů. Přišel ale šok. Na večeři nejenže žádný z kamarádů nedorazil, ale ani nedal vědět, že nestíhá. Po internetu koluje video, kde dívka sedí zdrcená sama u stolu. Naštěstí nakonec vše dobře dopadlo, katastrofální večer zachránil dívčin přítel Christian.

Jak uvedl deník New York Post, dívka plánovala velkolepou večeři celé dva týdny, moc se na ni těšila. Doma vše krásně vyzdobila a největší práci si dala s přípravou jídla. „Moje přítelkyně byla tak nadšená, že na Den díkuvzdání uspořádá svou první večeři,“ uvedl její přítel. 

Jaký ale pak přišel šok, když na večeři ani jeden z jejích přátel nedorazil. „Vše uklidila a uvařila tolik jídla. Snažím se jí rozveselit, ale nic nefunguje,“ vysvětlil. Dívka je tak na snímcích vidět jak smutně sedí u stolu a přemýšlí, jak se taková katastrofa mohla stát. 

„Je mi to moc líto,“ neskrýval zklamání její partner. Jak dále uvedl, všichni dívčini kamarádi náhle přestali odpovídat na smsky. „Přitom bylo všechno připravené a domluvené,“ řekl Christian Zamora ve videu, které se stalo virálním a má už neuvěřitelných patnáct milionů zhlédnutí. „Nejdřív si myslela, že jen mají všichni zpoždění, ale po třech hodinách bylo jasno, nikdo nepřijde,“ uvedl. 

Že si Maryanne vybrala dobrého přítele, se jí potvrdilo záhy. Aby vyplnil prázdná místa, pozval na večeři své kamarády. „Byli tak laskaví, že přišli a nakonec to celé mělo šťastný konec,“ potvrdil. Samotná Maryanne už prý se svými kamarády nic sdílet nechce. I přes to byla nakonec nadšená. „Byla jsem fakt zklamaná, ale nakonec to byl super večer,“ řekla. 

 

 

Ár Pí ( 30. listopadu 2021 14:31 )

Tak já bych to nepodceňoval. Pro ni to kravina zřejmě nebyla. Otázkou je ovšem příčina. Rozhodně to bude v tom devčeti. Ale těžko říct, že je to tím, že je neoblíbená a přecenila přátelství nebo je ve skutečnosti zlá a nikdo s ní mít nic nechce. A někdo podotknul, že honosná večeře a plastové kelímky, chipsy atd. Každý má nějakou životní úroveň a co je pro jednoho honosné může být pro druhého základ. Ovšem nesuďme dle toho.

bre-burda ( 28. listopadu 2021 20:06 )

Pro někoho to je třeba kravina, ale myslím že se jedná o mladé děvče a pro tu to může být dost těžký otřes. Zvláštní je, na čem se její přátelé sjednotili, že nepřišel ani jeden. Příčina asi bude v tom děvčeti.

jany ( 28. listopadu 2021 17:52 )

ale zas uznejte ze tne pribeh ma porno potencial

jany ( 28. listopadu 2021 17:52 )

honosna vecere - bramburky, palstove kelimky?

laserpin ( 28. listopadu 2021 16:48 )

Pane bože, to je doba, někomu se nezdaří kravina, a celý svět to musí vědět. Nehledě na to, že si zapoměla vzít ke stolu spodní díl oblečení.

Zobrazit celou diskusi