Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Boháč dal rozmazlené milence neobvyklý dárek: Její tvář nechal zvěčnit na billboard na Times Square

Autor: ran - 
14. listopadu 2021
06:07

Americká modelka Moriah Millsová ráda randí s boháči a je zvyklá od nich dostávat originální dárky. Je sice poměrně vybíravá, jejímu současnému milenci se ji ale podařilo překvapit. Zaplatil pro ni světelný billboard s jejím portrétem na newyorském Times Square.

Herečka, zpěvačka a instagramová modelka Moriah Millsová z americké Atlanty má zálusk na bohaté milence a jejich luxusní dary. Je ale značně vybíravá. Svým fanouškům na sociálních sítích odhalila seznam požadavků, které na své partnery má. Ten, který má mít u Moriah úspěch, například musí každý týden nosit tucet růží, nesmí škudlit a ani nesmí zanedbávat pravidelný orální sex.

A současný milenec Moriah, který ji rozmazluje, co to dá, se evidentně může přetrhnout v tom udělat jí radost. Vnadné krásce její milý vyrazil dech, když spatřila při procházce po newyorském Times Square svůj portrét na obrovském billboardu.

Fotografie se vyjímala na ploše 30 krát 24 metrů dnem i nocí od 11. do 17. října. Že si může sama sebe na chvíli prohlížet nejen v zrcadle doma v koupelně nebo na fotkách v mobilu a že ji tisíce lidí uvidí nejen na Instagramu, ale i uprostřed města v nadživotní velikosti, modelku evidentně příjemně překvapilo. A její „mládenec“ tak má zase na chvíli dobu „hájení“.

Samochvála smrdí? 

„Byla jsem v šoku, když mi partner řekl, že mi k narozeninám objednal billboard na takhle exponovaném místě New Yorku,“ pochvaluje si dáreček modelka. „Chodíme spolu pár měsíců a povídal mi, že neví, co mi má koupit. Ale tohle je dokonalý dárek, vidět svůj obličej v záři světel bylo vzrušující,“ rozplývala se Moriah. „Vypadala jsem báječně,“ pochválila se.

Takový světelný billboard v centru města, co nikdy nespí, může přijít v přepočtu na 220 až 480 tisíc, uvedl Daily Star

Se svými 214 tisíce fanoušky na Instagramu se Moriah podělila se svými pocity. „Cítila jsem se jako hvězda. A přesně to si zasloužím. Muž, se kterým teď chodím, není partner v pravém slova smyslu, je to hlavně někdo, kdo mě skvěle opečovává a kterému to já vrchovatě vracím,“ uvedla Moriah. 

Není partner jako partner

„Chci, aby mě partner zval na večeře a hostil mě, ale taky musí respektovat, že stojím na vlastních nohách a vydělávám vlastní peníze. Chci zkrátka mužného muže, který by se o mě dokázal postarat,“ napsala Moriah. Kolik kdo za co platí, si ale prý zásadně nechává pro sebe. „Nikdy na sítích neventiluju, kolik utrácím. Do toho nikomu nic není,“ odmítá přílišné šťourání v jejím soukromí.

nazor ( 14. listopadu 2021 13:31 )

Mě by spíš zajímalo, jak vypadá ten její milenec 😁

y1xcvbnm ( 14. listopadu 2021 08:48 )

už podle té pr de le a koz je jasné že je to duševní chudák

ricky ( 14. listopadu 2021 06:29 )

Z té její gigantické zadnice bych měla mindrák, i prsy jsou obrovské. Tohle je spíš nehezké.

Zobrazit celou diskusi