Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Přiletěl jsem z Marsu a chci vás varovat: Tajemný chlapec tvrdí, že má zachránit Zemi před zkázou

Autor: rix - 
13. listopadu 2021
15:38

Dnes již čtyřiadvacetiletý Boriska Kipriyanovich v osmnácti měsících uměl mluvit, číst i psát. Záhadný kluk tvrdí, že přiletěl z Marsu a má za úkol zachránit lidstvo před jadernou katastrofou...

Boriska Kipriyanovich prokázal pozoruhodné pochopení vědeckých a astronomických konceptů a řekl, že toho ví tolik, protože v předchozím životě žil na Marsu. Říká se, že Boriska vykazoval mnohem vyšší než průměrnou inteligenci již od mládí a četl, psal a mluvil v pouhých osmnácti měsících.

Vrásky mnohým lidem přidělává Boriska svými prohlášeními. Jedno je více šokující, jak druhé. Nejenže prý přiletěl z Marsu, ale podle svých slov byl reinkarnován do lidské podoby, aby lidské pokolení varoval před katastrofou. Jeho druh byl údajně vyhuben.

Na naši planetu ho prý dopravili mimozemšťané. Předtím na Marsu podle svých slov pracovaljako pilot. „Bylo mi čtrnáct nebo patnáct let a Marťané mezi sebou pořád válčili. Často jsem se účastnil leteckých soubojů,“ tvrdí chlapec.

A prý není sám. Na Zemi se podle něj nachází další Marťani. Mladík popsal, že zástupci jeho druhu jsou vysocí dva metry, dýchají oxid uhličitý a mnozí jsou nesmrtelní a přestávají stárnout v pětatřiceti letech. 

Jak uvedl deník Mirror, záhadný Boriska Kipriyanovich nastínil lidem tajemství. Podle něj se údajně ve Velké sfinze v Egyptě nachází klíč k velkým znalostem. „Lidstvo se změní, až se sfinga otevře. Otevírací mechanismus má někde za uchem, přesně si to nepamatuji,“ uvedl. Chlapec víří debaty především na serverech zabývajících se konspiračními teoriemi.

Video  Americký návrat do vesmíru: U ISS poprvé zakotvila loď Crew Dragon s posádkou  - Reuters
Video se připravuje ...

 

Dianthos ( 13. listopadu 2021 23:47 )

Jinak Sfinga byla před několika lety rekonstruována, do jejích útrob bylo možné se i podívat. Může v ní být nějaká tajemná schránka, ale malá pravděpodobnost, že by při rekonstrukci jejích uší vědci na záhadný mechanismus nepřišli.

Dianthos ( 13. listopadu 2021 23:41 )

Co je to za nesmysl? Dnes 24 letý chlapec? Kde je současná fotografie, nějaké rozhovory s ním, na které pozemské místo ho mimozemšťané vrhli? Jméno má jak odněkud z Kavkazu. Toto je vážně článek v Blesku a přitom není Apríl?

Lomikel ( 13. listopadu 2021 20:55 )

Není tenhle Borisek náhodou další Babiš junior?
Chtělo by to odborný posudek od Džamily Stehlíkové....

lihocech ( 13. listopadu 2021 18:25 )

***ek

radsab ( 13. listopadu 2021 18:16 )

Boriska Kipriyanovich, tady se ti v komentářích smějí, ale já ti 100% slibuji, že v Bohnicích tě vezmou naprosto vážně a budou ti v poklidu naslouchat

Zobrazit celou diskusi