Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nevěstinec nabízí klientům očkování proti covidu: Injekce od sexy sestřičky!

Autor: rc - 
10. listopadu 2021
19:02

Bojovat proti pandemii a navnadit své klienty na očkování proti covidu-19 se snaží rakouský bordel ve Vídni. Nevěstinec nabízí svým klientům očkování, které dává nemravná sexy sestřička. Ti, kdo se dají dobrovolně u nich očkovat, mají pak zdarma vstup do sauna klubu, kde mohou strávit třicet minut!

Pandemie covidu-19 má neblahý dopad i na veřejné domy. Poté, co se radovaly, že mohou být znovu v provozu, nyní zažívají odliv klientů kvůli jejich nedostatečné proočkovanosti. Rakouská vláda nařídila, že ti, kteří nejsou očkování, nesmí vstoupit do barů, hotelů, kadeřnictví a dalších veřejných míst. Plně očkovaných obyvatel je v Rakousku pouhých 65 procent a zákazy tak mají přimět lidi, aby se nechali očkovat.

Neobvyklá kampaň

Odliv klientů tak zažívá nevěstinec Funpalast, který se nachází ve Vídni. Od pondělí 1. listopadu se proto rozhodl, že si rozhodně své klienty nenechá vzít a rozjel svou vlastní kampaň očkování. Podle informací britského deníku Daily Mail nabízí každé pondělí očkování a to od čtvrté hodiny odpolední až do deseti večer. Klienti se nemusí obávat, že jim injekci píchne protivná sestřička. O klienty se postará sexy sestřička v erotickém oblečku.

Očkování pro všechny

Zároveň pánové dostanou voucher v hodnotě 40 eur (víc jak 1000 Kč) do saunového klubu, kde mohou strávit až třicet minut. Na kliniku nevěstince mohou jít i nezletilí chlapci, nicméně samozřejmě v doprovodu dospělého. Neobvyklá ordinace je otevřená i pro ženy. „Kvůli pandemii jsme zaregistrovali až padesáti procentní úbytek klientů. Doufáme, že tato iniciativa, pomůže v nárůstku zákazníků,“ uvedl nevěstinec a klinika.  

VIDEO: Proč se nebát vakcíny. Jak vlastně funguje v našem organismu?

frantacizek ( 11. listopadu 2021 19:13 )

toto by tu neprošlo už přes náčelníka, nebo by se tvořily fronty a to je prostě epi riziko..navíc by hrozilo, že by šli někteří aj 2x tu u nás na Velké Moravě na zcizenou občanku manželky třeba, a celkově by Vám náčelník řek, by hrozilo rozjetí epidemie pohlavních nemocí a toto si prostě nemůžem v naší situaci dovolit

Zobrazit celou diskusi