Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Máma si myslela, že se jí chce čůrat: Na benzince porodila syna!

Autor: rc - 
18. října 2021
11:20

Nečekaný dárek z výletu si přivezli domů rodiče Sergio Mancera a Kaitlyn Fullertonová. Manželé se vraceli z Houstonu domů do Victorie, když se Kaitlyn začalo chtít čůrat. Zastavili proto na benzince, kde Kaitlyn začala nečekaně rodit! Malý syn přišel na svět na toaletách.

Sergio Mancera a Kaitlyn Fullertonová se vraceli z výletu z texaského Houstonu domů do Victorie. Cesta byla ale dlouhá a Kaitlyn se zničehonic chtělo na záchod. Sergio proto zastavil u nejbližší benzinové stanice v Beasley. Zatímco čekal venku, Kaitlyn na toaletě zničehonic začala rodit. „Stále jsem cítila jako tlak vody…protože ačkoliv jsem se postavila, praskla mi voda,“ popsala dramatické chvíle na toaletě pro televizi ABC13. Úplně sama během chvíle na svět přivedla své druhé dítě.

Sergio stále čekal na parkovišti, když za ním zničehonic přišla cizí žena s tím, že jeho manželka porodila. „Byl jsem na telefonu a o deset minut později, přišla žena a řekla: Hej, tvoje manželka právě porodila,“ uvedl Sergio s tím, že popadl jejich staršího syna a běželi na toalety. „Nemohl jsem tomu uvěřit,“ říká s tím, že jeho manželka byla na záchodě a v náručí držela miminko.

Kaitlyn video, v němž je na záchodě na benzince s čerstvě narozeným synkem, publikovala na sociální síti TikTok. Brzy se stalo virálním. Bylo zhlédnuto víc než milionkrát.

Video  Kaitlyn Fullertonová se vracela s manželem z výletu, když se jí chtělo čůrat. Na záchodcích na benzince porodila syna.  - tiktok
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi