Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Mladík (†25) si zalepil penis lepidlem, aby přítelkyně neotěhotněla: Zemřel na selhání orgánů

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: ran - 
28. srpna 2021
21:23

Zdrogovaný mladík si chtěl užít se svou bývalou přítelkyní. Jenže neměl kondomy. Tak se rozhodl zabránit početí tím, že si na penis aplikoval epoxidové lepidlo. Další den mladého muže našli ležet v křoví před hotelem. Doktoři se činili, seč mohli, ale zachránit už ho nedokázali.

Salman Mirza (†25) si v indickém městě Ahmadábád zatoužil užít s bývalou přítelkyní nezávazný sex. Zašli proto spolu 22. června do hotelu. A protože nechtěli, aby dívka otěhotněla, ale neměli kondomy, rozhodli se situaci řešit značně kreativně.

K neobvyklému řešení jim „pomohlo“ to, že byli podle webu deníku Metro nejspíš zdrogovaní. Aby si udělali tu „správnou“ náladu, inhalovali směs bělidla s lepidlem. A když už měli lepidlo po ruce a kondom nikde, mladík si epoxidovým lepidlem penis zalepil.

Jak reagovala partnerka, není jasné, nikdo neví, zda vůbec byla při smyslech. Podle policie je jisté jen tolik, že Salmana našel den po radovánkách ležet v křoví před hotelem v bezvládném stavu jeho známý a vzal ho k sobě domů.

Poté však zachránce pochopil, že tady bude potřeba velmi rychlého lékařského zásahu. Ani ten ovšem nepomohl, v nemocnici Salman bohužel zemřel na selhání orgánů.

„Salman Mirza i jeho partnerka byli závislí na drogách,“ doplnila policie pro web listu Times of India. Rodina mrtvého mladíka se ale nesmířila, že za jeho smrt může jen hloupý nápad se zalepeným orgánem nebo opotřebení narkomanovana organismu. Přeje si řádné vyšetření, které by vzalo v potaz i další okolnosti případu. 

Podle předběžných lékařských závěrů však mladíkovy orgány zničilo právě lepidlo, i když výsledky nařízené pitvy vzorků tkání ještě nejsou k dispozici. „Čekáme, až nám přijde zpráva,“ uzavřela prozatím policie.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi