Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Modelka Nasťa s největšími tvářemi na světě: Nechala si zmenšit zadeček masážemi!

Autor: rix - 
30. července 2021
22:22

Instagramová modelka Nasťa (30) si nedá pokoj. Po všemožných operacích, které už snad ani sama nedokáže spočítat, podstoupila další zákrok. Ukrajinka známá především svými extrémními tvářemi si nechala zmenšit pozadí. Prý jí k tomu pomohly netradiční masáže.

Anastasija Pokresčuková (30) z ukrajinského Kyjeva už snad ani nespočítá, kolik plastik podstoupila. Její posedlost tělesnými modifikacemi jako by nebrala konce. Potom co utratila tisíce za předešlé procedury, rozhodla se, že si nechá neinvazivně zmenšit pozadí. Ve specializované klinice tomu měla postačit netradiční masáž, informoval deník Dailystar. Na tu měla Nasťa dorazit několikrát.

Instagramová modelka sdílela na svém profilu fotku, kde se široce usmívá, zatímco je masírována její chlouba. Obrázek se líbil bezmála čtyřem tisícům jejích fanoušků. Někteří odvážlivci psali modelce, že by ji klidně namasírovali také. 

Nasťa dobře ví, že její vzhled je extrémní

Nasťa je na sociálních sítích velmi populární. Její trampoty na klinikách plastické chirurgie i v běžném životě nyní sleduje přes 220 tisíc lidí. Sama Ukrajinka si je však moc dobře vědoma, že je její vzhled extrém.

„Chápu, že to vypadá divně,“ přiznává, ale vzápětí dodává, že je se svým vzhledem maximálně spokojená. „Miluji svůj vzhled. Chci takhle vypadat a jsem velmi šťastná. Pravidelně si sama vpichuji injekce do dalších částí tváře,“ prohlásila.

Psali jí, že se má zabít

„Lidé mi říkali, že jsem ošklivá dě*ka a že bych se měla zabít, ale když to vidím, jen se tomu zasměji a ignoruji to,“ uzavřela Nasťa, která svůj vzhled podtrhuje tím, že si barví vlasy narůžovo. 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Hestia1 ( 7. srpna 2021 09:55 )

Fuj tohle ke opravdu ošklivý vzhled tváře a boule jak monstrum

Zobrazit celou diskusi