Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Covidová láska přes internet: Žena (26) si po 3 schůzkách vzala staršího muže, kterého poznala na YouTube

Autor: ran - 
30. června 2021
19:44

Oba si ve stejnou dobu během koronavirové karantény založili YouTube kanály a vzájemně si je komentovali. Rychle zjistili, že spolu chtějí být napořád a za tři měsíce se vzali. Nevadilo jim ani to, že je mezi nimi rozdíl 28 let, ani to, že se do svatby naživo viděli jen třikrát.

Sarah Hendersonová (26) z amerického Michiganu si během karantény založila kanál na YouTube o osobním rozvoji, Darin (54) z Missouri zase o psech. Sarah v říjnu 2020 Darinovi jedno z jeho videí okomentovala, a už to jelo. 

Dali se do řeči, zjistili, že mají stejné názory na všechno možné a skamarádili se. Psali si, povídali si přes video hovory a jejich přátelství brzy přerostlo do romantické lásky. Že je dělí pár set kilometrů a 28 let věku, jim nebránilo, aby i přes pomluvy zlých jazyků do toho v lednu 2021 praštili.

„Shodli jsme se na hudbě, na politice, náboženství (respektive na jeho absenci), na psaní, zvířatech, poezii i touze po cestování,“ říká podle Daily Mail Sarah. Byli spolu v kontaktu každý den. „Povídali jsme si, na noc si přes mail posílali ukolébavky,“ popisuje romantický vývoj vztahu.

První rande měli v Michiganu, kam Darin za svojí láskou přijel a kde strávili společné chvíle na koňském hřbetě. Padla tam i první pusa, před svatbou se ale na živo – vzhledem k velké vzdálenosti mezi nimi, která činila téměř 1 000 kilometrů – viděli už jen dvakrát. Jejich čtvrtá schůzka byla už svatební.

Z pomlouvačů, kteří se pozastavují nad 28letým věkovým rozdílem, si nic nedělají. „Někdo hned říká, že nám to nevydrží, že se Darinovi něco stane nebo zemře, a já zůstanu sama. Ale takové věci přece mohou nastat v jakémkoli vztahu,“ kroutí hlavou Sarah.

Darin se za manželkou přestěhoval a oba si svazek pochvalují. „Říkám mu, že je to takový můj soukromý Google, je pro mě učiněnou studnicí vědomostí! On má zase rád mladistvou hravost, kterou do vztahu přináším já,“ vysvětluje Sarah, co jednomu na druhém sedí. „Já ale na něm stejně miluju úplně všechno, ono to není zas tak těžké... Podle mě je Darin duševně o mnoho mladší než jeho vrstevníci,“ vyznává se Sarah ze své lásky. 

Ona pracuje na personálním oddělení, on má firmu pro domácí mazlíčky, oba by ale nejraději cestovali po světě a vydělávali online. „Máme sen, že povedeme kočovný život a budeme online ve spojení s klienty a fanoušky. Budeme dávat motivační přednášky a vydáme knihu o tom, co jsme prožili,“ vyjmenovává Sarah, jak vidí společnou budoucnost.

Také by prý rádi měli pořad v televizi, kam by si zvali páry s podobně výrazným věkovým rozdílem a ukazovali pozitivní příklady takových vztahů. Ani jeden se na YouTube se svým vztahem netají a doufají, že tak přispějí ke zlepšení veřejného mínění o různověkých vztazích.

„Když jsem s Darinem, žádný věkový rozdíl necítím. Cítím jen, že jsem s někým, s kým sdílím hodnoty a sny. Vím, že mě s ním čeká doslova zářná budoucnost,“ rozplývá se zamilovaná manželka.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi