Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Neuvěřitelný příběh zvířecího přátelství: Pes se skamarádil se svištěm a vozil ho na zádech

Autor: rix - 
12. června 2021
19:13

O zlatých retrívech je známo, že jsou přátelským plemenem, ale příběh z jezera Hickory Hulls je výjimečný. Pes Wally se tam seznámil se svištěm a chovali se jako nejlepší kamarádi.

Panička Lauren Russelová byla se svým psem Wallym na svém oblíbeném plaveckém místě na jezeře Hickory Hills v americkém státě Massachusetts. Společně se svým manželem jeli na kánoi, když Wally spatřil svého chlupatého přítele. Jednalo se o malého sviště. Wally se hned vydal za ním, uvedl deník Metro

„Wally byl asi sto metrů ode mě, když mu ten svišť vlezl na záda a plaval s ním na břeh,“ uvedla ohromená Lauren. „Bylo to neuvěřitelné, nemohli jsme tomu uvěřit,“ dodala. 

Lauren samozřejmě vůbec netušila, jak je možné, že se nechal svišť takto svézt. „Nevím, jestli byl v nouzi a nebo prostě jenom líný,“ zavtipkovala. 

Když už byl Wally se svým novým kamarádem skoro u břehu, svišť z něho seskočil. Asi tušil, že už nebude třeba jet dál, byl tam, kde chtěl. „Na rozloučenou si dali pusu. Dotkli se navzájem čenichů a hlodavec pak utekl,“ vzpomínala američanka. 

Pro tu byla tato Wallyho službička jen další ukázkou toho, jak její zlatý retrívr se všemi vychází. „Miluje všechna zvířata a všechny děti,“ vysvětlila. 

frantacizek ( 12. června 2021 19:23 )

Zobrazit celou diskusi