Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Neuvěřitelná proměna: Z ošklivé boubelky se stala kráska na vdávání!

Autor: rix - 
31. května 2021
12:07

Jednatřicetiletá Amanda Nasseová si první část svého života dopřávala jídla, jen co to šlo. A o žádnou zdravou stravu se nejednalo. Byla schopná spráskat kebab, brambůrky a na to hned čokoládu. Tímto stylem došla až k váze 179 kg. Pak ale přišla změna a z boubelky je kráska. 

Nejenže špatný jídelníček způsoboval Amandě nadváhu, ale také pěkně zruinoval její peněženku. Za měsíc byla žena schopna za pochutiny dát i čtrnáct tisíc korun. Žena podle svých slov nadměrně jedla, jelikož jí jídlo pomáhalo se vyrovnat s poporodní depresí, která ji ničila potom, co porodila syna Williama, informoval Mirror.

Kde jídlo přidávalo, jinde zase bralo. S tím jak Amanda tloustla, začala se potýkat s depresemi kvůli své tloušťce. Když situace došla do kritického bodu, rozhodla se Britka podstoupit operaci, při které jí lékaři odebrali 75 % žaludku. Teď Amanda váží 76 kg. 

„Cítím se špatně, když pomyslím na to, kolik peněz jsem byla schopna utratit za nezdravé jídlo,“ vzpomíná teď už šťastná žena. Dodává, že jídlo se stalo její závislostí, ale stydí se při představě, kolik peněz mohla ušetřit. 

„Byla jsem schopná si dát ke snídani dvě klobásy a k večeři obrovský kebab s hranolky. Já jsem se za to nenáviděla, ale nemohla jsem jinak. Moje nadváha mi působila velikou depresi,“ vysvětlila Amanda.

Operace byla její jedinou záchranou. Prý zkoušela mnoho diet, ale nikdy se nedostala k žádnému úspěchu. Při operaci jí lékaři prakticky zmenšili žaludek. Amanda se tak po zákroku musela přizpůsobit nové stravě. „Bylo těžké změnit návyky, ale nemůžu být šťastnější, je to ta nejlepší věc, jakou jsem kdy udělala,“ chvástá se. 

Teď se ráda seznamuje s novými lidmi, chodí nakupovat a ráda se fotí. „Získala jsem nový život, tu ženu na starých fotografiích už ani nepoznávám,“ dodává.

bobbo ( 31. května 2021 17:18 )

Co to píšete za blbosti,jaká ošklivá boubelka,vždyť to byla hezká žena a teď je hezčí!!!!

Zobrazit celou diskusi