Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Muž (24) zachránil babču (80) visící z balkónu: Vyšplhal za ní po zábradlí!

Autor: rix - 
8. května 2021
22:24

Scéna jako z filmu o superhrdinech se odehrála ve Španělsku ve městě Callahora. Na balkóně v jedné z bytovek visela napůl přes zábradlí nebohá osmdesátiletá stařenka. Tu se hned jal zachránit čtyřiadvacetiletý Španěl. Vzhledem k tomu, že klasickou cestou se za babčou nedostal, vyšplhal pro ní z venku!

Mladý student Camilo Meduna zrovna procházel kolem domu v blízkosti podniku jeho táty, když zaslechl křik vyděšené stařenky. Pak uviděl, že visí na zábradlí a nemůže tam ani zpět. „Byl jsem s mamkou v obchodě, když za mnou přišel otec a řekl, že ta žena vypadne ven,“ uvedl podle Metropolitanu Camilo.

Duchapřítomný Španěl nejprve použil žebřík, aby se dostal na první balkón. Pak už ale využil pouze svých dovedností a vyšplhal rychle a bez potíží do druhého patra ke stařence. Poté už měl Camilo cestu k ženě volnou a pomohl jí dostat se z nepříjemné situace.

Není jasné, jak se žena do nepříjemné situace dostala, podle dostupných informací má trpět Parkinsonovou chorobou. Potom co dorazila na místo policie, zkontaktovala stařenky příbuzné a ti se pak dostali do bytu. Poté byla žena převezena do nemocnice na kontrolu. Její další osud není znám.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi