Blondýnka Suzanne Somersová, známá z populárního seriálu Krok za krokem, který v devadesátých letech ovládl i české televizní obrazovky humornými příběhy rodin Lambertových a Fosterových, co se po sňatku rodičů musejí naučit žít dohromady, snad vůbec nestárne. A dokázala to na instagramu, kde sdílela momentku pořízenou společně s její vnučkou Camelií, která má za sebou mimochodem už také četné herecké zkušenosti – řadu let hrála v „nekonečném“ seriálu Báječní a bohatí na CBS. Jak se říká, jablko zkrátka nepadlo daleko od stromu…

A to ani co se podoby týče: v rodině Somersových se geny rozhodně nezapřou. Obě ženy na fotce jsou sympatické, plavovlasé, usměvavé… a obě mají nekonečně dlouhé, štíhlé nožky. „Kdopak má na sobě krátké šortky?“ ptala se Suzanne Somersová u fotografie. „Sladily jsme se s mou vnučkou Camelií. No, vždycky jsem svým dětem říkala, jsem tak trochu jiná babička!“ vtipkovala dáma, jíž by člověk klidně tipoval o celé desítky let méně. Rozhodně by nikoho nenapadlo, že ty dvě blondýnky dělí ve skutečnosti neuvěřitelné půlstoletí!

VIDEO: Znělka seriálu Krok za krokem

Není pochyb ani o tom, že má Camelia se Suzanne velice blízký vztah. Jak si ostatně představitelka Carol Fostrové v jednom interview libovala, role babičky jí baví – je to prý, jako kdyby byla znovu maminkou, a přitom už nemá za dítě mateřskou zodpovědnost. A hezky o své babičce hovoří i Camelia, dcera Suzannina jediného syna Bruce (55): „Děkuji ti za to, jak mě stále inspiruješ, babi,“ vzkázala jí například před lety na sociální síti krásná blondýnka, která prý aktuálně randí s hercem Chordem Overstreetem (32), známým ze seriálu Glee.

Fotogalerie
56 fotografií