Jelikož pochází z filmařské rodiny, k herectví přičichla už jako malá. O takové roli se jí ale před časem ani nezdálo. Proto z nabídky režiséra měla obrovskou radost celá rodina. „Dědovi jsem řekla, že budu natáčet s Davidem Ondříčkem a on byl rád. Davida znal a měl v něm důvěru, takže mě hodně podporoval a říkal mi, ať si to užiju. Bylo to hezký,“ svěřila se Blesk.cz vnučka Miloše Formana.

Na Antonii Formanovou byl hrdý i její otec Petr, jeden z dvojčat Miloše Formana. „Táta mě v tom také podporoval. Byl se mnou dokonce i na premiéře v Havířově a byl dojatý a musím přiznat, že i slzu ukápl,“ přiznala Antonie.

Ta ve filmu ztvárňuje partnerku syna zesnulého choreografa Richarda Hese Oskara Hese (19) a hned si jako milenci střihli intimní scény. „S Oskarem jsme se potkali poprvé na castingu, ale postupně jsme se skamarádili a pak se nasmáli při natáčení intimních scén. Trošku jsem se styděla, ale tím, že byl okolo skvělý tým lidí a skvělá atmosféra, bylo to fajn,“ prozradila herečka s tím, že láska mezi nimi ale během natáčení nevznikla. Oba mají ve skutečnosti své partnery.

 

Fotogalerie
22 fotografií