Agáta má s exmanželem Jakubem Prachařem domluvenou střídavou péči o jejich dceru Miu, ale když Kubova matka Dana Batulková má čas, ráda si ji vezme stejně jako Kryšpína, kterého má Prachařová z předchozího vztahu. 

S mými dospělými dětmi je to těžké a není s nimi rozumná řeč, proto jsem vděčná za vnoučata. Neříkám, že je u sebe mám pravidelně, ale občas ano. Zrovna dnes ke mně přijedou a na to se moc těším. Vlastně jedna pozitivní věc na pandemii je, a to, že jsme jako rodina víc spolu a užíváme si to,“ svěřila se Blesku herečka, která ve svém domě na okraji Prahy žije s partnerem Ondřejem Zajícem a samostatné bydlení tam má i její maminka, které je přes 80 let.

VIDEO: Dana Batulková: Celý život jsem blondýna, ale nikdy jsem toho nevyužila!

Video
Video se připravuje ...

Dana Batulková: Celý život jsem blondýna, ale nikdy jsem toho nevyužila! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

V poslední době se do řečí kvůli výraznému zhubnutí dostala její dcera Mariana Prachařová. „Rozhodně bych to nenazývala anorexií. Mariana se v první vlně na jaře zakulatila, šla do sebe, začala se víc hýbat, jí zdravě a zhubla. Zhubla krásně, ale možná by kilo dvě měla přibrat. Víte, já jsem v jejím věku taky byla oplácaná, ale pak to šlo dolů. Tak jí říkám, podívej se na mě - jak teď vypadám, horší už to nebude,“ říká se smíchem Dana, která váží sotva 50 kilo i s postelí. 

A je to tím, že ani na chvíli neposedí a je neustále v pohybu. Práce okolo domu, zahrada, vnoučata, to všechno dělá Batulkovou spokojenou a hlavně jí udržuje pozitivní mysl. 

VIDEO: Dana Batulková: Jsem babička na nic! Holku jsem vůbec nechtěla!

Video
Video se připravuje ...

Dana Batulková: Jsem babička na nic! Holku jsem vůbec nechtěla! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
33 fotografií