Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

81 swingerů dostalo pokutu za orgie během pandemie covidu, kdy je vyhlášen zákaz vycházení

Autor: shp - 
4. února 2021
20:39

V počtu je síla? V tomto případě to neplatilo. 81 nadržených účastníků swingers párty ve francouzské obci Collégien, která se nachází 32 kilometrů od Paříže, dostalo mastnou pokutu. Na orgie se totiž vrhli v době zákazu vycházení vyhlášeného kvůli pandemii koronaviru.

Policie dorazila na místo swingers párty v devět hodin večer, což je celé tři hodiny po vyhlášení celostátního zákazu vycházení. Odehrávala se v jednom z collégienských skladišť. Strážci zákona nejdříve zadrželi na parkovišti 11 osob, uvedl list The Independent.

Skladiště plné hříchů

Následně vtrhli do skladiště a nestačili se divit, co se na místě děje. Kromě neřestí byli svědky toho, jak účastníci na místě popíjejí alkohol a tančí za zvuků hudby vydávané z reproduktorů masivního sound systému a pod nainstalovanou světelnou show plnou efektů.

Tato akce porušila zákaz vycházení. Byly na ní také problémy s rouškami a rozestupy mezi lidmi,“ řekl vyšetřovatel novinám. „Ti, kteří se párty zúčastnili, spolupracovali s policií. Policii nikdo nekladl odpor,“ dodal. Pokutu za orgie dostalo celkem 81 lidí.

Organizátoři swingers párty skončili na policejní stanici

Tři organizátoři nelegální swingers párty byli převezeni na policejní stanici, kde podali výpovědi. Pandemická situace je ve Francii špatná. Koronavirem onemocnělo už 3,25 milionu lidí. Necelých 78 tisíc pacientů covidu podlehlo. A obětí přibývá.

Video: Lady Dee o tom, jak to chodí na swingers párty.
Video  Jak to probíhá na swingers party? Pornoherečka se podělila o své zkušenosti  - BPŽ
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi