Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zloději chtěli ukrást belgického ovčáka majiteli přímo před očima: Fenka se jim drsně pomstila

Autor: jel - 
4. února 2021
18:23

Toby Currier (19) z města Cosham ve Velké Británii si vyrazil na procházku po městě se svou fenkou belgického ovčáka Nellie. Během cesty k nim však přišli dva muži, kteří se pokusili pejska ukrást. To jim ale nevyšlo, fenka se totiž na jednoho ze zlodějů vrhla a dvojici nezbývalo nic jiného než zbaběle utéct.

Během procházky přistoupili k Tobymu dva muži, jeden z nich se prý začal vyptávat na otázky ohledně domácího mazlíčka a druhý se pokusil vytrhnout majiteli vodítko a fenku zřejmě ukrást. Jenže u statečné Nellie si zloději ukousli příliš velké sousto, ta si zřejmě myslela, že muži chtějí ublížit Tobymu a tak se na jednoho z nich vrhla a svého páníčka začala bránit. 

„Nellie se díkybohu ubránila a začala štěkat a na jednoho z nich se vrhla a několikrát ho skoro dostala,“ popsal incident majitel fenky na facebooku. Muži nakonec utekli s nepořízenou. „Když si to zpětně vybavuji, docela mě těší, že jim Nellie dala lekci, škoda, že utekli,“ uvedl Toby. 

Ten zároveň varoval ostatní obyvatele města, aby si na zloděje dávali pozor. „Když se ty špíny pokusili ukrást belgického ovčáka jako je Nellie, určitě se pokusí ukrást i menší psy,“ napsal. Belgičtí ovčáci jsou původně pastevečtí psi a nyní jsou často využíváni armádou i policií. Tahle konkrétní fenka váží více než 30 kilogramů. „Musíš být blázen, když se snažíš ukrást psa, jako je Nellie,“ zakončil varování Toby.

Video  Brita prošla velkou proměnou. Je z ní krásný, sebevědomý pes, a to i díky čtenářům Blesk tlapek  - Kateřina Lang
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi