Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Narodil se předčasně, zato s hustou tmavou kšticí: Z miminka je už v 15 měsících malý fotomodel

Autor: ran - 
26. února 2021
09:35

Reign Butler (15 měs.) se narodil předčasně o celý měsíc, ale i tak měl na hlavě pořádnou nadílku. Jeho hustá tmavá kštice byla nepřehlédnutelná. Maminka se mu denně o kadeře pečlivě stará. Není divu, když její synáček už zahájil kariéru v modelingu!

Vicky (33) z města Rochdale v britském Manchesteru neposlušné vlasy malého Reigna denně fénuje, aby vypadaly jako ze žurnálu. Všichni, kdo Reigna vidí poprvé, jsou u vytržení a pletou si ho s holčičkou.

Nejvíc překvapení ale byli sami rodiče u porodu - jejich první syn Roman se totiž narodil úplně holohlavý. Částečně ovšem i proto, že se narodil o více než dva měsíce dřív. Reign byl sice také předčasně narozený, ale vlasů má víc než dost. „Je to první věc, které si každý všimne a kterou každý komentuje. Personál v porodnici nevycházel z údivu, že má předčasně narozené děťátko tolik vlasů,“ řekla Vicky deníku Daily Mail. S miminkem také v podstatě hned začala navštěvovat kadeřnický salón.

Když přišel lockdown a výlety ke kadeřníkovi ustaly, Vicky se chopila kuchyňských nůžek a jala se tvarovat účes svému synovi sama. Reignovi vlasy rostou jako z vody, a tak je čas od času třeba mu je zkrátit, aby mu nepadaly do očí.

„Nejsem rozená kadeřnice a sem tam mi to ujede, proto se už moc těším, až kadeřnictví zase otevřou,“ směje se Vicky. Chlapečka už rodiče dokonce naučili, jak se sám učesat, když si potřebuje vlásky zkrotit bez asistence dospělých.

Když lidé začali po porodu houfně na Reignův vzhled poukazovat, rodiče ho zaregistrovali do databáze, ze které si vybírají fotografičtí profesionálové. Vicky si myslela, že nikdo nebude mít zájem, že je Reign moc odlišný a netypický, ale ukázalo se, že zájem bude naopak velký. Už v šesti měsících tak Reign „pracoval“ jako model, a od té doby ještě pětkrát! 

„Byla jsem z toho velkého zájmu fotografů překvapená, Reign totiž nikdy neměl typický vzhled novorozence,“ říká Vicky. „Měl prostě vždycky na hlavě tuhletu nádheru.“ A na to, že si děťátko pletou s holčičkou, si už máma zvykla. „Neurážím se za to,“ usmívá se. „Naopak jsem mu začala dělat i culíčky, aby si od té spousty vlasů taky někdy odpočinul,“ dodala.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Uživatel_5402118 ( 27. února 2021 14:23 )

Dcera se mi narodila předčasně a vlasatá. Že já blbec s tím nešla do novin

zdenios ( 26. února 2021 20:02 )

zatím vůbec nechápu, kdy se má dávat černá páska přes oči a proč ano či ne (nejen u dětí)?

Zobrazit celou diskusi