Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Hvězda instagramu Marina otěhotněla s nevlastním synem: Podivnému páru se narodila holčička

Autor: jel - 
17. ledna 2021
20:24

Před nějakou dobou vzbudila rozruch hvězda sociálních sítí Ruska Marina Balmaševa (35), když přiznala, že má vztah s nevlastním synem Vladimírem (21). Toho instagramová celebrita vychovávala od jeho sedmi let a opustila kvůli němu jeho otce Alexeje Šavyrina (45). Podivný pár se nedávno vzal a v pátek přivítali na svět první dítě. 

Marina, kterou na instagramu sleduje přes půl milionu uživatelů, žila s bývalým manželem deset let. Alexej kvůli podivnému vztahu svého syna s nevlastní matkou v minulosti zuřil. Podle něj měla dvojice sex klidně v době, kdy byli s Marinou ještě spolu a on byl doma! Navíc spolu měli pět adoptivních dětí, ty nyní žijí u Alexeje. 

Přestože musela dvojice v minulosti čelit kritice ze stran fanoušků, jsou spolu prý velmi šťastní. Marina přiznala, že předchozí manželství bylo chvíli před rozchodem špatné a že trochu lituje, že zničila rodinu, zároveň dodala, že nyní se má skvěle. „Co mám dnes? Jsem vdaná, přestěhovala jsem se do většího města a jsem zamilovaná a někdo zase miluje mě,“ uvedla na svém instagramu.

Dcerka Vladimira a Mariny se narodila v pátek v nemocnici v Krasnodaru, novopečený táta u porodu nebyl. Není jasné, jestli to bylo kvůli koronavirovým opatřením, nebo tam být nechtěl. Pyšná máma na sociální sítě přidala fotku s miminkem. „Tatínek nechce zatím ukazovat tvář naší dcery, proto ji vidíte jenom zezadu, o jméně ještě přemýšlíme,“ uvedla Marina.

Dodala, že jí praskla voda právě, když sledovala seriál a že jsou ona i miminko v pořádku.

Video  Marina čeká dítě s nevlastním synem: Natočila dojemné video jak mu těhotenství oznamuje  - Instagram
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi