Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Bývalá striptérka se stala spisovatelkou: Promluvila o strachu a úchylných svatebčanech!

Autor: jžk - 
10. ledna 2021
19:34

Samantha C. Rossová je bývalá striptérka, která opustila „zábavní průmysl“ před šesti lety. Nyní se otevřeně podělila o své zkušenosti. Ty zahrnují mimo jiné i bláznivé rozlučky se svobodou či nechutné narážky od budoucích ženichů.

Bývalá tanečnice u tyče se otevřela světu v podcastu Mamamia’s No Filter, ve kterém promluvila o svých zkušenostech v oboru, který před šesti lety opustila. Samantha C. Rossová, která dříve používala umělecké jméno „Sunshine“, zavzpomínala na děsivé návrhy od mužů, nechutné muže na rozlučce se svobodou nebo například odhalila částky, které si jako striptérka vydělala.

Sexy blondýnka se pro netradiční zaměstnání rozhodla poté, co se začala nudit jakožto vedoucí kanceláře. Žena z Austrálie prozradila, že ji zaujalo zaměstnání ve sportovním baru, ke kterému byl připojen i „klub pro gentlemany“. Když mluvila o své první směně, přiznala veliké obavy. „Bylo to děsivé. Ne proto, že bych měla problém s nahotou, ale proto, že jsem šla najednou na trh se všemi nedostatky, jako je třeba vyrážka po holení,“ svěřila se.

Samantha, která se nyní stala spisovatelkou, připustila, že ze začátku vůbec nevěděla, co dělá, podařilo se jí však získat nějaké tipy od ostatních dívek. Když mluvila o rozlučkách se svobodou, neskrývala znechucení. „Jsou hrozné! Většina striptérek se k nim nechce přiblížit. Všichni ti muži si chtějí koupit tanec na klíně, ale nejdříve si vás pořádně prohlédnou na pódiu,“ řekla a tvrdila, že někteří z nastávajících ženichů se dokonce se striptérkami pokoušeli mít sex noc před svatbou!

Žádný striptér by se nepustil do sexuálních praktik a všichni, které znám, byli takovým návrhem zděšení,“ dodala. Co se peněz týče, Samantha připustila, že v každém klubu to mají nastaveno jinak. Někde brali paušální poplatek 2500 Kč, jinde chtěli 15% z každého tance a v dalších podnicích 30% za celou noc. Štamgasti podle ní většinou utratí v přepočtu 5000 Kč za večer a její nejlepší výdělek činil téměř 58 tisíc korun za noc!

Co je to kybergrooming, jaké má fáze a jak při nich postupuje predátor? O tom se rozepisuje ve svém deníku skautský vedoucí, který zneužil 39 dětí. 

Jirik-ta ( 10. ledna 2021 19:47 )

Já nevím co se jí nezdá na svatebčanech.

Zobrazit celou diskusi