Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Dívka (17) si vymáčkla beďara, ze kterého se vyvinula záhadná nemoc: Oslepila ji!

Autor: shp - 
10. prosince 2020
14:18

Nebohá Mary Ann Regachová (17) z Filipín chtěla být jako každá puberťačka krásná. Když se jí na nose objevil beďar, jako každá druhá si ho vymáčkla, aby jí nehyzdil tvář. Jenže z uhříku se vyklubala záhadná nemoc, která se rozrostla po celém jejím obličeji a oslepila ji.

Maruška si loni po vymáčknutí domnělého akné povšimla, že jí tvář začíná natékat. Zpočátku tomu nevěnovala tolik pozornosti, protože si myslela, že jde o zánět způsobený neodbornou likvidací akné. V 16 letech totiž porodila chlapečka a od té doby měla rozhozené hormony.

Otekla jako nafukovací balon

Jenže tvář ji bolela víc a víc. Navíc otékala do takových rozměrů, až dívka přišla o zrak. „Otekla jsem jako nafukovací balon. Myslela jsem si, že to byl obyčejný beďar, ale bolelo to tak moc, že jsem v noci nemohla spát. Snažila jsem se to vyléčit, ale nic nefungovalo,“ přiznala Mary podle Mirroru.

Teď cítím, že moje tvář už nebude jako dřív,“ smutní. Bohužel dívka pochází z chudých poměrů, takže si rodina nemůže dovolit zaplatit účty za lékaře. Její vystrašený manžel Albert nyní prosí dobrodince, aby mu pomohli s léčbou, kterou nemůže uhradit.

Zoufalá prosba manžela

„Chtěl bych poprosit hodné lidi o příspěvky, abychom mohli poslat mou manželku do nemocnice. Vyděláme si maximálně na sebe a na naše jednoroční dítě. Nemůžeme uhradit účty za lékaře,“ žadonil Albert s nejlepšími úmysly. Sám pracuje na sousedově farmě bez stálého platu.

Jednou z nejhorších kožních nemocí bývá i rakovina. Podívejte se na zajímavou repotáž.

Eva Jankova ( 24. prosince 2020 22:38 )

Fotomontáž. Je mi z nich na blití 🤮🤮🤮🤮

Sibyla ( 12. prosince 2020 14:25 )

vypadá to jako fotomontáž a snaha vymámit peníze

Zobrazit celou diskusi