Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Mimozemšťani jsou tu už dávno, tvrdí bývalý šéf izraelského vesmírného programu: Prý se o tom mlčí, aby nevypukla panika

Mimozemšťané
Mimozemšťané  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: yks - 
8. prosince 2020
21:55

Mimozemská „Galaktická federace“ je prý už dávno v kontaktu s lidmi a spolupracuje s nimi. S obeznámením světové veřejnosti se ale prý zatím vyčkává, s ohledem na nedostatečný technický vývoj naší civilizace a možnou paniku. Tak to médiím sdělil penzionovaný bývalý velitel programu izraelské vesmírné obrany Haim Eshed (87), podle kterého tajemství už lidem málem prozradil americký prezident Donald Trump.

Bývalý šéf izraelské vesmírné bezpečnosti Haim Eshed sdělil tamním médiím, že ve Vesmíru nejsme sami, a dokonce mezi mimozemskými civilizacemi a lidstvem probíhá čilá spolupráce ošetřená závaznou smlouvou. Není třeba dodávat, že to vzbudilo velkou pozornost.

Podle Esheda jsou pozemštané v kontaktu s tzv. galaktickou federací, ale s ohledem na to, že lidstvo dosud není připraveno, jsou neidentifikované létající objekty utajovány. Respektovaný profesor v interview publikovaném v Jerusalem Post rovněž uvedl, že mimozemšťané jsou zvědaví na lidstvo a hledají „látku, která tvoří vesmír“. Podle Esheda byly již uzavřeny smlouvy o mezidruhové spolupráci. Navíc podle něj existuje společná základna hluboko v podzemí Marsu, kterou obývají mimozešťané společně s americkými astronauty.

„Existuje dohoda mezi americkou vládou a mimozemštany. Podepsali ji, aby tu mohli provozovat experimenty,“ řekl podle NBC Eshed. Také dodal, že americký prezident Donald Trump si je existence mimozemských návštěvníků vědom a byl již na hraně rozhodnutí vše odhalit. Požádali ho ale prý, ať to nedělá, aby se zabránilo „masové hysterii“. Podle něj k odhalení dojde, až lidstvo lépe pochopí podstatu vesmíru a kosmických lodí. 

Americká stanice NBC se následně neúspěšně obrátila na Bílý dům s žádostí o stanovisko. Také mluvčí Pentagonu Sue Goughová otázky odmítla komentovat. Vyjádřila se jen NASA. „Přestože teprve musíme odhalit známky mimozemského života, NASA  prohledává Sluneční soustavu a vzdálenější oblasti, aby nám pomohla zodpovědět fundamentální otázky ohledně toho, zda jsme ve vesmíru sami,“ uvedla americká kosmická agentura. 

hafblaf ( 9. prosince 2020 18:46 )

Něco na tom bude, když jsem poprvé uviděl Trumpa, hned jsem si říkal, že není z tohoto světa.

Lubomír Babáček ( 9. prosince 2020 13:20 )

Psa samozřejmě mám, dokonce dva a rozhodně poznám jejich náladu a podle toho se zařizuji, ale nepochopil(a) jste asi, jaké chování k nevyvinutému druhu zaujme druh daleko vyšší. Stačí se podívat, jak se člověk chová k nižžím živočichům zde na Zemi a nemyslím si, že jinde se k tomu staví jinak, jednoduše proto, protože to prostě mohou dělat bez toho, aniž by museli vynaložit zbytečné úsilí. Také se neptáte slepice, jestli chce být polévkou.

vaber ( 9. prosince 2020 09:44 )

určitě ve vesmíru jiný život je, ale cestovat mezi hvězdami nebude nikdy možné,světelná rychlost je málo a hmota se nemůže pohybovat nadsvětelnou rychlostí,
stejný blábol je ,že mimozemšťané se musí popírat ,protože by vznikla panika, panikařili by jen blázni

illyria ( 9. prosince 2020 08:53 )

To, že něco můžete neznamená, že to uděláte násilím... Pokud máte kočku/psa a ta/ten se nechce mazlit, tak ho přece nebudete dachmat násilím...

mckartny ( 9. prosince 2020 08:31 )

Dědek si dela z lidi pred smrti *** a blazni mu to žerou...kdyby sem neco letělo kazdy teleskop radio amater a ja nevím kdo ještě by to viděl slyšel....jasne na Marsu stoji hotové paneláky jen se nastěhovat...samy nejsme to je asi kravina ale smlouvy tady asi těžko někdo podepisuje...víte jak.je inkoust drahy

Zobrazit celou diskusi