Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Miss mokré tričko: Třicet krásek neunesl most, skončily ve špinavém rybníku!

Autor: jžk - 
14. prosince 2020
09:27

V naději, že to budou právě ony, kdo vyhraje soutěž krásy Miss Thajska, pózovalo na provazovém mostě v thajském Chiang Mai na 30 žen. Focení se však zvrtlo ve chvíli, kdy svorně zahučely do jezírka!

Skupina mladých žen, které se chystají poprat o titul Miss Thajska, se v pondělí 7. prosince sešla za účelem focení v kavárně, která disponovala rybníkem a visutým mostem. Ten se však pod váhou třiceti krasotinek utrhl a vyráchal modelky ve špinavé vodě.

Okamžik se podařilo zachytit na video. Vteřiny před pádem se ženy ve stejném oblečení, kloboucích a obličejových štítech promenádovaly po mostě a s úsměvem mávaly na fotografy, než se za hlasitého křiku ponořily do jezera. Při pádu se naštěstí zranily jen tři účastnice, kromě pár modřin a škrábanců se jim však podařilo vylézt na břeh v pořádku.

Všechny účastnice thajské miss byly převezeny do nemocnice na kontrolu, vzápětí je však propustili. Rozpačitý majitel kavárny slíbil, že uhradí náklady na ošetření zraněných žen. „Nevím, proč se most utrhl. Je silný, váha žen na něj ale byla asi příliš. V budoucnu most vylepšíme, aby byl silnější,“ řekl a nabídl modelkám proplacení profesionálního čištění oblečení.

Natáčení se však nepřerušilo a 27 nadějných krásek pokračovalo v soutěži. Tři zbývající se k nim znovu připojí po úplném zotavení. Soutěže krásy jsou v Thajsku vzkvétajícím průmyslem, akce se konají po celý rok na regionální i národní úrovni. Ženy v nich mohou vyhrát slušnou peněžní odměnu i dostat nabídky na modeling či sponzorské smlouvy.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi