„Dítě se narodí v prosinci. Bude to holčička,“ pochlubil se již v červenci zpěvák Blesku a přiznal, že se na prvního potomka už moc těší. Dokonce už tehdy prý s partnerkou Lucií vybrali i jméno.

„Máme, ale Lucinka mi zakázala ho říkat,“ dělal tehdy Matuš tajnosti, ovšem nyní už není důvod nic tutlat. Jeho mladá partnerka již porodila a dvojice se nyní těší z miminka - krásné holčičky Natálky. „Natálka se narodila včera ve 22:47, měla skoro 4 kila,“ radoval se zpěvák a se svým štěstím se pochlubil i Blesku. „Lucinka zvládla porod  úžasně,“ doplnil ještě. 

VIDEO: Zpěvák Bohuš Matuš (46) o tom, jak s ním otěhotněla Lucinka (17): Snažili jsme se během karantény!

Video
Video se připravuje ...

Zpěvák Bohuš Matuš (46) o tom, jak s ním otěhotněla Lucinka (17): Snažili jsme se během karantény! Petr Macek, Lukáš Červený

Na dítě, které si prý oba moc přáli, takzvaně »zadělali« během první koronavirové karantény. Ostatně to měl muzikálý zpěvák času nazbyt a ani s podzimní druhou vlnou na tom s kšefty nebyl o moc líp. To mu ale dalo alespoň příležitost věnovat se své rodině.

„S Lucinkou chodíme na procházky a na nákupy pro miminko,“ prozradil pro Super.cz Bohuš, který s Lucinkou také budoval jejich hnízdečko v novém bytě v pražských Bohnicích. Teď už je tam zase o jednoho víc... 

VIDEO: Přísný Bohuš Matuš se rozhodl: S Lucinkou už nikdy nikam!

Video
Video se připravuje ...

Přísný Bohuš Matuš se rozhodl: S Lucinkou už nikdy nikam! Kateřina Štichová, Jan Jedlička

Fotogalerie
47 fotografií