Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Šok pro zazobanou dědičku: Přestěhovali ji do chudé rodiny, nevěděla ani, jak nakupovat v obchodě s jídlem

Autor: DH - 
5. prosince 2020
08:35

Dědička pohádkového jmění a hvězda instagramu Rendall z Velké Británie dostala pořádnou lekci. V nové reality show, kde musela devatenáctiletá dívka žít s obyčejnou rodinou, zjistila, co je hodnota peněz a jaký je skutečný život.

Rendall Colebyová (19) se narodila rodičům, kteří jsou špičkovými britskými klenotníky. V životě nemusela hnout ani prstem. Už v 15 letech dostala od svých rodičů byt, protože se jí do pokoje nevešly její luxusní boty a oblečení. Celkově má její garderoba hodnotu 117 tisíc korun, v 17 navíc dostala luxusní mercedes za dalších 875 tisíc korun. „Kdybych chtěla cokoliv, prostě bych to od rodičů dostala,“ řekla dívka. Přesto si ale mladá hvězdička instagramu měla možnost vyzkoušet, jaké jsou nástrahy skutečného a drsného světa.

V nové britské reality show se Rendall u Essexu na týden přestěhovala do čtyřčlenné rodiny z Leicesteru, kde v domácnosti Tonyho (33), jeho manželky Diany Eden (28) a dvěma dětmi trávila veškerý svůj čas. Rodina přitom musí hospodařit s přibližně 197 librami na týden, tedy v přepočtu s 5700 korunami, což je na britské poměry velmi malá částka. A to byl pro dědičku pohádkového jmění velký šok.

Rendall se z ničeho nic ocitla uprostřed velkého životního neštěstí, když otec rodiny, kde žila, přišel o práci, stejně jako jeho manželka Diana. Oba denně hledají práci a u toho se starají od dvě děti. „Je to šílené a musí to být strašně těžké. Jak říká Diana, je to zkrátka boj,“ popisovala v rozhovoru mladá dívka.

Sama dědička má ovšem své problémy, a proto tvrdí, že rozumí nástrahám současného světa. Do reality show se přihlásila poté, co její matce diagnostikovali pokročilé stádium rakoviny. I proto si uvědomila, že peníze nejsou vše. „Než k tomu došlo, můj život se točil okolo peněz. Běžné věci, kterých jsem si necenila, jako třeba společné snídaně, si teď užívám. Peníze nejsou nic, když nemáte rodinu,“ uvedla oduševněle.

Rodina, kde Rendall týden fungovala, se tak do mladé dívky doslova zamilovala, protože nepůsobila jako někdo, kdo má od malička vše, na co si vzpomene. Nejtěžší chvíle ovšem pro dědičku nastala ve chvíli, kdy měla jít do obchodu nakoupit na večeři. Sama totiž přiznala, že doma je zvyklá na hotové jídlo, neví, jak vařit, a dokonce ani jak nakupovat. Třeba jak vypadá pastinák, se dozvěděla až během reality show. I tak si ji ale rodina chválila.

„Byla pro nás milým překvapením, je to skutečně milá dívka, která se dokonce drží při zemi,“ řekla o Rendall Diana. Mladá slečna se přitom na začátku show chlubila, že za tři snímky na instagram dostane i 1000 liber, tedy téměř 30 tisíc korun.

Rodina na samém konci show poslala dívce dopis, kde jí nechala svá telefonní čísla a napsala, že na ni nikdy nezapomene. Popřáli také hodně sil v boji s rakovinou její nemocné mamince. Ta bohužel těsně po natáčení show Rich Kids Go Skint zemřela. Pro Rendall tak experiment skončil velkou tragédií.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Brnooo ( 6. prosince 2020 03:18 )

"Celkově má její garderoba hodnotu 117 tisíc korun" Uf, hned jsem v klidu že moje garderoba má vyšší hodnotu než leckterého milionářského děcka.

"za tři snímky na instagram dostane i 1000 liber, tedy téměř 30 tisíc korun" No to teda není žádné terno myslím, že čeští influenceři se válí smíchy. Svýho času i ta pošahaná Kristelová dostávala podobné gáže.

skaara ( 5. prosince 2020 16:22 )

No tak tam asi budou nějaké vazby na Indii, ale to není v Británii nic zvláštního, vzhledem k tomu, že Indie byla dlouho britskou kolonií. A holka se narodila v Británii a má velmi britské jméno i příjmení. Hlavní je, že to nějak zvládla a pochopila.

Zobrazit celou diskusi