Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Noční můra těch, kteří se bojí pavouků. Pět žen v autě vyděsil obří tvor

Autor: DH - 
5. prosince 2020
20:37

Momenty jako z nejhoršího snu si cestou na svatbu v australském Sydney prožilo pět žen, které si všimly, že v autě na rušné dálnici nejsou samy. Na jednom z oken vozidla na ně totiž číhal obrovský pavouk. Vystrašené ženy přitom málem sjely z rušné dálnice.

Chvíle totální bezmoci a paniky prožila matka se svými čtyřmi dcerami, které ve svátečních šatech společně mířily na svatbu v Austrálii nedaleko Sydney. Skupina žen se totiž setkala s obřím pavoukem, který se, neznámo jak, dostal do interiéru jejich vozidla. Když si ho všimly, začala neskutečná mela.

Skupinka žen nejprve začala celé dění v autě natáčet a na videu je vidět i slyšet, jak osminohé zvíře, které mělo podle videa rozhodně alespoň 15 centimetrů, ženy vyděsilo. Navíc, pavouk odmítal v autě cestovat jen na jednom místě a rozhodl se po kabině volně pohybovat, a jak jinak, než že lezl po stropě. V jeden moment tak velký členovec doslova visel nad hlavou spolujezdkyně, jindy obtěžoval řidičku. Ta přitom měla plné ruce práce, protože vedla vozidlo po jedné z nejrušnějších dálnic australské metropole.

Ženy nakonec ze strachu, že se jich pavouk dotkne nebo v panice havarují, auto odstavily na krajnici dálnice a v šatech vyběhly ven. Na videu je slyšet, jak spekulují, co budou dělat, mezitím co se pavouk klidně prochází po palubní desce auta. Rozhodovali se, zda nezavolat svému otci, ale jedna z dcer vzala vše do svých rukou.

Mladá žena, které sestry říkají Bella, pavouka pomocí tyče dostala ven z auta, kde pak zvíře nehybně leželo na silnici. Podle videa se pravděpodobně jednalo o velkého pavouka loveckého, který sice působí hrozivě, ale v Austrálii se za nebezpečného nepovažuje.

Takového pavouka u nás patrně nepotkáte - pořádně odporné je ale i obří klíště!

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi