Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Záhada náhlé smrti malé holčičky (†2): Lékaři jí diagnostikovali pouhou angínu

Autor: jel - 
15. listopadu 2020
21:42

Šťastnou pětičlennou rodinku z britského Newportu zasáhla v pátek strašlivá rána. Jejich nejmladší dcerka Wyatt Rose Wheelerová, které byly pouhé dva roky, nečekaně zemřela po krátké nemoci.

Rodiče dívenky Lauru (31) a Seana, ale i její sestřičky Laylu (12) a Amelii (9) tragická událost velmi zasáhla. „Naše krásná dvouletá holčička zemřela ve spánku,“ napsala paní Wheelerová na facebook. „O dva dny dříve jí byla diagnostikována angína a vypadalo to, že jí začíná být lépe. Nemáme žádné odpovědi, které bychom tolik potřebovali. Víme jen, že život je krutý, jsme naprosto zničeni,“ dodala nešťastná máma.

Smutný příspěvek zdrcené maminky dále pokračoval. Její dcerka byla prý velmi veselá a šťastná. Laura také dodala, že není věřící, ale nikdy více nedoufala, že existuje nebe, než teď. „Milujeme tě Wyatt, odpočívej v pokoji,“ rozloučila se v dojemném příspěvku se svou dcerkou Laura.

Rodinná přítelkyně Elle Danielová řekla pro Daily Mirror, že bude probíhat vyšetřování toho, co se s holčičkou stalo, aby zničená rodina dostala odpovědi. „Je to tak nečekané. Ve středu měla Wyatt trochu potíže s dýcháním, a tak ji vzali do nemocnice. Tam ji prohlédli, dali jí antibiotika a poslali ji domů. Zdálo se, že antibiotika účinkují,“ popsala tragédii žena. Ta také pro rodinu založila sbírku na stránce GoFundMe.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi