Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Máma obléká holčičku (2) jako princeznu: Malá modelka zná jen oděvy Gucci a Versace

Autor: DH - 
19. září 2020
10:52

Malá Američanka Anita Felixová je pouze dva roky stará, ale už má na instagramu více sledujících než kdejaká influencerka. Je to proto, že její maminka jí pořídila luxusní oblečení za statisíce a každý den ji v něm fotí. Inspiruje jiné bohaté maminky a náramně ji to baví.

Kousky od Versace, Gucci, Givenchy nebo Balmain. Na takové oblečení mají jen ti nejbohatší lidé na světě, ale malá Anita z Yorby Lindy v americké Kalifornii má tohle oblečení už ve dvou letech. Pořídila jí ho její maminka, sedmadvacetiletá Stela Felixová.

Malá Anita má tak ve své skříni v tuto chvíli oblečení za více než 20 tisíc dolarů, tedy za v přepočtu asi půl milionu korun a pravidelně ji v něm fotí na svůj instagramový účet, který spravuje maminka. Díky tomu má už tisíce sledujících a neustále přibývají další.

Američanka našla lásku v drahých značkách, když před prvním těhotenstvím pracovala jako osobní asistentka, která radila ženám s nákupy oblečení. Když se jí narodila Anita, zůstala na mateřské a začala se bavit právě nakupováním drahého dětského oblečení. Její muž je lékař a společně nyní zplodili dalšího syna. I ten už se obléká jako filmová hvězda.

„Když se Anita narodila, začala jsem zveřejňovat dvě fotky za měsíc. Na mém instagramu to vzbudilo velký zájem, a proto jsem brzy převedla fotky na její nový účet. Sama jsem byla osobním prodejcem u Sakse na 5. Avenue v New Yorku, tam se ve mně vyvinula láska k oblečení,“ uvedla Stela podle Daily Mailu. „Lidé si myslí, že je to plýtvání penězi. Ale mě to baví a myslím, že dělám to nejlepší pro svoji dceru,“ dodala žena.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

fido2 ( 19. září 2020 13:34 )

Ty značkové hadry od jiných se liší jen ošklivým nápisem...ha,ha.

marika1 ( 19. září 2020 12:01 )

nikdy by mě nenapadlo na to klikat ani na jiné vychcánky , kteří jen tím, že prezentují nesmysly si kliknutím od hloupých lidí přichází na velké prachy zadarmo.

Zobrazit celou diskusi