Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šokující teorie moskevského profesora: Ruský prezident údajně v lednu složí funkci

Autor: Marta Nováková - 
7. listopadu 2020
05:20

Připravil si půdu pro „věčné“ vládnutí, ale třeba osud chystá pro ruského prezidenta Vladimira Putina (68) jiný scénář. Podle kontroverzního profesora Valerije Solověje (60) se chystá už v lednu svůj úřad ze zdravotních důvodů složit!

Moskevský profesor Solověj je znám svými šokujícími předpověďmi a nyní se vytasil se spekulací, že ruský prezident Vladimir Putin trpí Parkinsonovou chorobou! O tom už se konečně spekulovalo i v minulosti, domněnka ale nikdy nebyla lékaři potvrzena. Solověj ji přesto prezentuje jako jasný fakt.

Ženy tlačí

Nejnověji pak tvrdí, že za Putinovou budoucí rezignací stojí tlak jeho dcer Marii (35) a Jekatěriny (34) a také údajné matky dalších jeho dětí Aliny Kabajevové (37), olympijské šampionky v moderní gymnastice. Ty prý na Putina naléhají, aby šel kvůli nemoci do důchodu. „Rodina na něj má obrovský vliv. Putin se proto chystá v lednu zveřejnit, že odstoupí,“ řekl Solověj. Moc prý předá do rukou nového ruského premiéra, kterého si sám „vycvičí“.

Kreml mlčí

Kreml vcelku pochopitelně všechny zvěsti o Putinově chabém zdraví a plánech na rezignaci popírá. „Je to totální nesmysl!“ uvedl mluvčí Peskov. Tento týden se každopádně Putinovi zákonodárci vytasili s návrhem zákona na další rozšíření imunity ruského prezidenta, vztahovat by se měla i na delikty po skončení mandátu. Někteří si tyto snahy vykládají právě tak, že se Putin připravuje na odchod z Kremlu.

kristinn ( 7. listopadu 2020 12:12 )

pre pokoj vo svete by to bola obrovská strata. Kiežby to bolo iba falošné kuvikanie. Takého štátnika len tak vo svete skoro nebude. Veľa, veľa zdravia, Voloďa♥

dalkz ( 7. listopadu 2020 10:43 )

Za Brežněva by to zatajili, dnes jsou co se týká informací o zdravotním stavu hlavy státu dál než my.

marais ( 7. listopadu 2020 09:56 )

Přeju Putinovi hodně zdraví, klidu, ať méně posiluje a chodí více do přírody. Taková Merkel se klepala jak osika a vládne furt a nikomu to nevadí.

Matos7 ( 7. listopadu 2020 07:20 )

Moskevský profesor je v u l

Zobrazit celou diskusi