Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Mia se opravdu těšila na svět: Narodila se už v záchrance na Karlovarsku

Mia se narodila už cestou do porodnice, přímo záchranářům v sanitce.
Mia se narodila už cestou do porodnice, přímo záchranářům v sanitce.  (Autor: ZZS Karlovarského kraje)
Autor: ran - 
5. října 2020
17:35

Když se chce ven, tak se chce ven. Malá Mia byla tak hrr na nové zážitky, že nepočkala, až ji s maminkou zavezou na porodní sál, ale vykoukla rovnou v sanitce. Maminka i dceruška jsou v pořádku a už teď se těší na společnou cestu životem!

Krásný zážitek měli hned zkraje týdne záchranáři na Karlovarsku. V pondělí krátce před polednem dostala místní Záchranná zdravotnická služba z linky 155 hlášení o nastávající mamince, které se dostavily nečekané a silné kontrakce. 

Když členové výjezdové skupiny rychlé zdravotnické pomoci dorazili na místo, zjistili, že původní informace o „kontrakcích s frekvencí 5 minut“ už jsou drobet „zastaralé“ - malá Mia se už totiž nemohla dočkat, až uvidí světlo světa, a drala se neohroženě mezi lidi.

Rodičku záchranáři naložili a s rozběhnutým porodem se vydali kvapem do porodnice. Snad že už Mia nechtěla lékařům v porodnici přidělávat práci nebo se na sál prostě jenom netěšila, případně je také možné, že už svoji maminku nechtěla dál trápit... Zkrátka vyklubala se ještě záchranářům na palubě!  

Výjezdová skupina, která děvčátko úspěšně „odrodila“ za jízdy, se nechala po akci vesele vyfotit společně s maminkou a dala o svém zážitku vědět všem na sociální síti. Tam popřáli holčičce do života mnoho šťastných chvil, spoustu zdraví a spokojený život... Musí se nechat, že začátek se jí povedl!

krapotkin ( 5. října 2020 19:24 )

Mnooo, snad nebude za pár let litovat, že tak na tento svět tolik spěchala.

Zobrazit celou diskusi