Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

S 16letou dívkou počal dítě, pak se stal slavným youtuberem: Táta (†19) dvou dětí nečekaně zemřel

Autor: shp - 
27. srpna 2020
06:05

Byl to mladík, který se nebál ukázat a dokázat světu, že i teenager může být starostlivým, pečujícím a zodpovědným otcem. Americký youtuber Landon Clifford (†19) se už bohužel o své dvě děti nepostará. Zemřel po vážném úrazu hlavy. Mladá vdova na něj pěje slova chvály.

Dvojnásobný otec zemřel 19. srpna poté, co ležel šest dní v kómatu po vážném zranění mozku. „13. srpen byl Landonův poslední den, kdy byl tím nejlepším tatínkem a manželem, jakým mohl být,“ uvedla jeho zdrcená manželka Camryn na instagramu. Na Landona je ale pyšná.

Smrt po kómatu

„Poté, co strávil posledních 6 dní v kómatu, odešel a daroval několik orgánů potřebným lidem z celé země. Zemřel při záchraně ostatních. Přesně takovým člověkem byl. Soucitný, milující, pozorný, hodný a jemný. Byl úžasným manželem a nejlepším otcem, kterého si jeho dívky mohly přát,“ pokračovala.

Zarmucuje mě, že ho nikdy nepoznám jako dospělého. Byl tak mladý a měl v sobě tolik života. Takhle se to nemělo stát,“ uzavřela sklesle. Landon a Camryn se podle webu People vzali v červnu 2019. Mají spolu dcerky Collette Briar (2) a Delilah Rose, která se narodila letos v květnu.

Nerozlučný pár

Známý pár se proslavil na video portálu Youtube jako duo Cam&Fam. Svůj osobní život mapovali od doby, kdy se šestnáctileté Camryn narodila první dcerka. Stali se brzy hvězdami a jejich videa mají nyní přes 184 milionů zhlédnutí. Na Landona proto nikdo jen tak nezapomene...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi