Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Matka (68) budí dospělou adoptivní dceru (21) olizováním obličeje: Nevidí na tom nic špatného

Autor: jel - 
7. srpna 2020
17:44

Marcia Galanová z New Yorku budí každé ráno svou dospělou adoptivní dceru Alanu tím, že ji olizuje, jako to dělají psi. Mají prý mezi sebou velmi speciální pouto, jsou nejlepší kamarádky a dělají vše spolu.

„Pořád mě trápila, že chce štěně, což ale nešlo, tak jsem se sama proměnila v pejska,“ řekla Marcia v pořadu s názvem sMothered, který se věnuje netradičním vztahům mezi matkami a dcerami. „Alana chutná celkem dobře a je celá sladká. Celou bych ji snědla,“ dodala.

Pro Alanu, která se narodila na Sibiři v Rusku a jako dítě ji Marcia adoptovala, je podivný ranní rituál věcí, která ji přibližuje k její matce. „Miluju, když mě maminka olizuje, cítím že k ní mám blíž, protože děláme něco zábavného a neobvyklého,“ řekla Alana v pořadu. 

Celá rutina však nekončí pouze u olizování obličeje, když dcera vstane, pronásleduje mámu po celém domě. Vše začalo, když byla malá. Běhání po domě měl být způsob, jak zvýšit její výdrž a podpořit růst. 

„Opravdu mi to pomohlo vyrůst, ale nějak jsme u toho vydržely dodnes,“ svěřila se Alana. „Když mámu chytím, dám jí spoustu pus,“ popsala. Marcia uznává, že pro některé lidi je její vztah s dcerou zvláštní a nechápou ho, ona chce však udržet těsné pouto mezi nimi za každou cenu.

V pořadu se v minulosti objevilo několik matek a dcer, které k sobě mají podivně blízko, například Marry (55) a Brittani (19), které začínají den tím, že se společně sprchují. Máma dokonce dospělé Brittani umývá vlasy a mydlí ji.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi